Ročno izdelan rokovnik, ki bo postal tvoj novi najboljši prijatelj

Happy PLAN rokovnik
Foto: on Happy PLAN

Bliža se novo šolsko/študijsko leto in ti še vedno nisi našla novega planerja. Brskaš po vseh knjigarnah in papirnicah, okoli obrneš spletne trgovine, pa še vedno ni tistega ta pravega. Kolikokrat si se soočala s takimi težavami? Glede planerjev imamo dekleta pač določene zahteve in ne bomo se zadovoljile kar z vsakim.

Ročno izdelan planer

Na srečo je mlada ustvarjalka Janja Fortin zasnovala rokovnik, ki v sebi združuje vse, kar potrebuješ. Gre za ročno izdelan planer, ki ti pomaga pri upravljanju časa, motivacije, financ, ciljev in še več. Happy PLAN je sestavljen iz več poglavij, zato ni tisti dolgočasni rokovnik, ki si ga uporabljala v osnovni šoli.

Ima seveda razdelan koledar za celo leto, kamor si lahko zapisuješ pomembne datume. Poleg tega ti omogoča tudi nadzor nad telesno vadbo in prehrano, lahko si napišeš seznam tedenskih nalog, seznam hvaležnosti in pa spisek stvari, ki jih moraš kupiti v trgovini. Na mesečnem razporedu imaš tudi prostor za seznam želja in pa seveda vedno potreben ne pozabi sezam.

Dovolj prostora za vse zapiske

Vsak dan je razdeljen na več manjših delov, tako da si lahko zapiše, kako se počutiš, kaj moraš narediti, obenem pa spremljaš svoje navade in si zapisuješ stvari in dogodke, ki so te osrečili. Vsak planer je ročno izdelan, in sicer ima 301 strani. V njem najdeš mesečne razporede in cilje, stroške, kraj, kjer lahko zapisuješ svoje izpite, načrtuješ počitnice in celo pišeš seznam božičnih daril. Vse to ima?! Ja, vse to! Res je popoln za vse, ki so rade organizirane.

Poleg rokovnika pa Janja ponuja tudi dodatke, in sicer nalepke (se spomniš, ko smo jih zbirali v osnovni šoli?), pisala, sponke, ki so tako luštne, da se jim ne boš mogla upreti in pa darilno škatlo, če bi planer želela podariti svoji najboljši prijateljici. Happy PLAN je res popoln in celovit rokovnik, ki rešuje vse tvoje težave. Paziti moraš samo na to, da ga ne izgubiš! (Koga hecamo, seveda ga ne boš kje založila, verjetno boš še spala z njim, saj je tako čudovit.)

Urednica revije Študent

Prejšnji članekDanes bi se končale letošnje olimpijske igre: Tokio 2021?
Naslednji članekTika Hribar: blogerka, ki je ni sram pokazati svoje #pravekože
Katja Stojić

Urednica revije Študent

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.