Škisova tržnica 2020 online

Čez dober teden bi travnik za Bežigradom oživeli študenti, ki bi se 14. maja zbrali in skupaj ustvarili nove spomine. Ker pa želimo kljub trenutnim okoliščinam pričarati vsaj del te edinstvene izkušnje, se je organizacijska ekipa Škisove tržnice 2020 odločila, da dogajanje preseli online.

Zvok tisočih pogovorov, glasba v ozadju, v roki kozarec osvežilne pijače, topel sonček in Škisova tržnica. Vseh teh občutkov žal letos v živo ne bomo izkusili, a poskusili jih bomo vsaj približno obuditi.

Zato vas vabimo, da se nam 14. maja pridružite iz vseh koncev Slovenije, da lahko skupaj ustvarimo prvo online Škisovo tržnico. Vendar pa dogajanje ne bo omejeno le na en dan. Cel teden od 11. do 17. maja, se bodo zvrstile različne nagradne igre, izzivi in presenečenja. V četrtek, 14. maja pa nas čaka veliki online koncert.

Ker Škisova tržnica že vrsto let sodeluje z različnimi dobrodelnimi organizaciji, ne bo na to pozabljeno niti pri spletni različici. Premierno bomo predstavili nov merch Škisove tržnice. Majčke in puloverje boste lahko kupili v spletni trgovini, hkrati pa s tem pomagali družinam v stiski. Celoten dobiček nakupa bo namenjen dobrodelni organizaciji Anina Zvezdica, ki v tem času pomaga socialno ogroženim. Skupaj s partnerjem Škisove tržnice VibeIt, ki imajo v svoji ponudbi visoko kvalitetna in udobna oblačila, bomo na transparenten način s pomočjo Anine Zvezdice namenili sredstva vsem, ki jih je čas epidemije še toliko bolj prizadel.

Celoten projekt letošnje Škisove tržnice je na prostovoljni bazi, z velikim nasmehom po sodelovanju pa so se za online koncert odzvali tudi največji slovenski glasbeniki. Na online koncertu bodo nastopile glasbene legende, kot so Tabu, Mi2, Zmelkoow in Emkej. Poskrbljeno pa bo tudi za vse navdušence elektronske glasbe, saj nas bosta v elektro melodije zazibala TedFunke in Alex Ranerro.

Zato ta teden pokličite prijatelje, pojdite v naravo, prižgite Škisove koncerte, sodelujte v super nagradnih igrah in uživajte življenje. Seveda ob spoštovanjih vseh pravil in odredb države, saj je varnost in zdravje še vedno na prvem mestu.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.