Slastne dobrote z žara na vsakem koraku Ljubljane

restavracija

Nedelja je, trgovine so zaprte in ti si lačen. Naj te poteši okrepčevalnica Ajda s kar štirimi lokacijami po celi Ljubljani in s 24/7 delovnim časom. Družinsko podjetje se ukvarja z okusno in kvalitetno hrano že od leta 1988. Po več kot 30 letih pa še vedno ostajajo na vrhu prehranjevalne verige. Jedilnik je pester, okusen in cenovno ugoden.

Slovijo po žar dobrotah, ki nas s svojim vonjem kličejo prek ceste. Čevapčiči in pleskavica v lepinji še nikoli nista bila tako dobra. A to ni vse, izbiraš lahko med različnimi burgerji, solatami, glavnimi jedmi, picami, prigrizki, vegeterijanskim in otroškim menijem.

Okus po potovanjih

Prva restavracija nas pričaka v trenutku, ko stopimo iz vlaka ali avtobusa. Na Trgu osvobodilne fronte 13 se nikoli ne počiva in nikoli ne neha dišati. Ajda dvigne fast-food princip restavracije na naslednji nivo s prijaznim osebjem, brezhibno čistim prostorom in modernim dizajnom, kar jim lahko zavida celo McDonald’s.

BTC kralj

BTC ne bi bil BTC brez Ajdine restavracije. Ajda Burgers & More BTC ima najširšo ponudbo izmed vseh njenih poslovalnic. Ampak BTC je daleč, mar ne? To ne bo težava, saj si lahko njihove dobrote naročiš preko Wolt-a in uživaš v njih vse od Viča do Šiške.

Center ni center brez Ajde

Zadnji dve lokaciji popestrita strogi center Ljubljane. Na Ajdovščini najdemo Ajdin kiosk poleg SKB banke in Mobitela. Podnevi se skoraj skrije, ponoči pa je popolnoma druga zgodba, saj nas vrsta ljudi, ki vedo, kaj je dobro in vonjave pritegnejo že od daleč. Druga izmed njiju je okrepčevalnica v podhodu na Ajdovščini. Tam boš doživel občutke nostalgije ob čevapčičih v lepinji, pivu in socialistični arhitekturi.

Prijazni študentski denarnici

Ajda je vabljiva tudi in še posebej za študente, ki z bonom in doplačilom 2,37 € dobimo okusen in nasiten obrok. Če se ti ne ljubi kuhati, nimaš časa ali pa ti le zadiši sočen burger, prijatelju pa dunajski zrezek, ne omahujta in pridita v Ajdo.

Natančne lokacije poslovalnic in še več informacij lahko dobiš na njihovi spletni strani. Njihovo ponudbo in slike, ob katerih se ti bodo cedile sline, lahko najdeš na njihovem Facebook profilu.

Prejšnji članekIgra Mythic Legends tudi v trgovini AppGallery
Naslednji članekRenjin dnevnik: Knjiga, ki jo bere cel svet

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.