Smešne nesreče, ki se dogajajo vsem!

Murphyjevem zakon navaja, da karkoli gre lahko narobe, bo tudi šlo. Zveni znano? Vsem se je že pripetila ena od predpostavk tega zakona, ki smo se ji čez nekaj časa od srca nasmejali.

Primere Murphyjevega zaslona lahko vidimo na vsakem koraku. Začenši z rezino kruha, ki vedno pristane na strani z marmelado ali ko ste prepričani, da je avtomobil pokvarjen, a motor zaprede, ko ključ obrne nekdo drug. Zakon je neusmiljen, a hkrati lahko njegove posledice naredijo življenje bolj zanimivo in zabavno.

Zbrali smo nekaj nesreč, ki so se (skoraj) gotovo pripetile tudi vam!

Poštar vedno pride, ko vas ni doma

V zadnjem trenutku ste naročili sanjsko obleko, ki jo potrebujete za zabavo naslednji teden. Cel dan ste doma in čakate na dostavo, nato pa le za trenutek skočite v trgovino in poštar vas obišče ravno takrat!

Dokument najdete, ko ga prekličete

Ali pa tale primer. Vdali ste se v usodo in prenehali z iskanjem ključev ali dokumentov, saj ste prepričani, da ste jih izgubili. Zato dokumente prekličete ali zamenjate ključavnico vhodnih vrat. Takoj potem pa izgubljeno kot po naključju najdete.

Dežuje vedno, ko dežnik pustite doma

Vremenska napoved ni vedno popolnoma natančna. Nekaj dni že nosite dežnik s sabo, ker napovedujejo plohe. Pa jih ni. Nato pa ga pustite doma. Uganili ste. Ulije se in premočeni ste do kože.

Nos vas srbi, ko se ne morete popraskati

Odločile ste se za lakiranje nohtov ali pa so vaše roke umazane. Skoraj gotovo vas bo takrat zasrbel nos, a se ne boste mogli popraskati.

Pokvari se v najbolj nemogočem trenutku

Lakota je na vrhuncu, ko končno najdete avtomat za hrano. Za majhno čokolado porabite zadnje kovance in v pričakovanju pritisnite na gumb. Glej ga zlomka, ravno takrat se mehanizem zatakne, vi pa ostanete brez prigrizka in tudi brez denarja. Lačni in jezni.

Vedno izberete napačno vrsto

Med vsakim nakupovanjem se moremo na koncu odločiti, v katero vrsto se bomo postavili. Verjetnejše je, da izberete krajšo namesto daljše in ko se že veselite, se pripeti neljub dogodek. Kupcu pred vami čitalnik ne prebere črtne kode, treba je počakati, da pride prodajalka. Najbolj tragikomični pa je občutek, da se druge vrste vedno premikajo hitreje.

Telefon pade na tla ob najbolj nemogočem trenutku

Našli ste odlično ozadje za čudovit selfi, potem pa gre vse narobe. V prvem poskusu je fotografija zamegljena, v drugem vas nekdo dregne in telefon vam pade iz rok. Ko se to zgodi, je verjetno tudi, da bo padel tako, da bo škoda kar največja. Še sreča, da je na voljo nova družina pametnih naprav Huawei P40!

Telefoni, ki vas nikdar ne pustijo na cedilu

Z osupljivimi kamerami ter podporo umetne inteligence fotografija ne bo zamegljena, čeprav boste hiteli v želji posneti pomemben življenjski trenutek. Huawei namreč nadaljuje s tradicijo fotografske odličnosti, ki je bila vedno v središču družin »P«. Drastično so namreč povečali sposobnost zajema svetlobe, zato so vrhunske tudi fotografije v slabših svetlobnih razmerah, s celo 10-kratno optično povečavo pri modelu Huawei P40 Pro + pa boste lahko nevarne prizore posneli iz varne razdalje.

S pametnimi telefoni družine Huawei P40 boste pregnali nesrečo, Murphyjev zakon pa ne bo veljal, ko se vam bo med fotografiranjem ali snemanjem videoposnetkov neskončno mudilo. Modela Huawei P40 Pro in P40 Pro+ sta zaščitena s standardom IP68, zato jima tudi voda in prah ne moreta škodovati, kljub ohišju iz stekla pa premijski modeli družine Huawei P40 ne drsijo iz roke, zato je verjetnost padca manjša.

Pametna telefona Huawei P40 in Huawei P40 Pro sta že na voljo, najbolj zmogljiv model Huawei P40 Pro + in ura Huawei Watch GT 2e pa bosta na voljo predvidoma enkrat v prihodnjem mesecu. Pred kratkim pa je Huawei predstavil pametni telefon Huawei P40 lite z osupljivo zasnovo, inovativnim sklopom štirih zadnjih kamer, veliko baterijo in zmogljivim sistemom na čipu Kirin 810. Novi telefon izboljšuje uporabniško izkušnjo, zato generaciji mladih prinaša popolnoma nove vrednosti. Prvi kupci, ki bodo kupili pametni telefon Huawei P40 lite pri Telekom Slovenije, A1 ali Telemachu bodo ob naročilu dobil kot darilo športno zapestnico Huawei Band 4. Prav tako niso pozabili na tiste, ki bi radi naročili telefon v prosti prodaji, saj bodo prav tako deležni omenjenega darila. Za podrobne informacije se obrnite na posamezno prodajno mesto.

Novi izdelki bodo obogatila Huaweievo ponudbo za vse primere rabe, saj so zasnovani, da pomagajo uporabniku živeti boljše digitalno življenje ter so opremljeni z njegovo lastno tržnico aplikacija AppGallery.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.