Takšnih fotografij ne »dela« noben drug

huawei pura 70 pro

Pametni telefon Pura 70 Pro, ki se ponaša z moderno estetiko, odličnimi zmogljivostmi in širokim naborom aplikacij, je že na voljo na slovenskem trgu.

Ime Pura simbolizira nov začetek v seriji pametnih telefonov »P«. Je rezultat Huaweieve fuzije mode in tehnologije, ki združuje čistost, odpira nove perspektive in raziskuje nevidne čudeže z drzno domišljijo.

Huawei z novo generacijo premijskih pametnih telefonov premika meje estetike in mobilne fotografije. Huawei Pura 70 Pro ni izjema. Njegov dizajn, zasnovan po principu Vane Design, vključuje trikotno izboklino s fotografskimi objektivi, ki se brezšivno zliva s kovinskim robom in stekleno zadnjo stranjo. Gre za mojstrovino, ki spreminja trende in na novo definira estetiko.

Toda estetika brez vrhunskih zmogljivosti danes ni dovolj. Potrebno je veliko več, da vas pametni telefon prepriča. To dodano vrednost prinaša Huawei Pura 70 Pro na vsakem koraku. Potopite se v briljanten zaslon z živahnimi slikami in natančno reprodukcijo barv, ki preprečuje bleščanje na prostem in vam že na prvi pogled pokaže več. 17,2-centimetrski (6,8-palčni) zaslon OLED ima ozke robove, prilagodljivo hitrost osveževanja med 1 in 120 herci, 1440-herčno prilagajanje svetilnosti zaslona, ki preprečuje utripanje, ter 300-herčno vzorčenje dotika. Zaslon je zaščiten s steklom Kunlun Glass druge generacije, ki zagotavlja večjo odpornost proti praskam in drugim poškodbam.

Huawei s sistemom XMAGE uvaja povsem nove tehnologije kamer in obdelave fotografij. 50-milijonska glavna kamera Ultra Lighting z nastavljivo zaslonko med f/1,4 in f/4,0 se ponaša s sposobnostjo Ultra Speed Snapshot – fotografiranja predmetov, ki se gibljejo s hitrostjo do 300 kilometrov na uro. Meje, česa so sposobne kamere v pametnih telefonih, pa ruši tudi 48-milijonska kamera Ultra Lighting Macro s 3,5-kratno optično povečavo in svetlobno občutljivo zaslonko (f/2,1). Zaradi inovacij objektiva je primerna celo za fotografiranje predmetov, oddaljenih zgolj 5 centimetrov tudi v slabših svetlobnih razmerah.

Pri zasnovi nove serije pametnih telefonov je bil velik poudarek na bateriji. Zavedajo se pomena dolge življenjske dobe baterije in njene sposobnosti hitrega polnjenja. Prvo zagotavlja velika kapaciteta 5.050 miliamper ur, drugo pa 100-vatno žično in 80-vatno brezžično polnjenje.

Huawei Pura 70 Pro ni edini izdelek vizije Fashion Forward, ki ga je Huawei predstavil na našem trgu. Svoj novi pametni telefon lahko olepšate z vrhunskimi pametnimi urami Huawei Watch Fit 3, Watch 4 Pro Space Edition, žensko različico Watch GT 4 ali športno zapestnico Huawei Band 9, ki je kot ena redkih, sposobna spremljati in analizirati spanje. Vse nove Huaweieve nosljive naprave obenem odlikuje, da jih zlahka povežete z vsemi telefoni, na katerih tečeta operacijska sistema Android ali iOS.

Inovativen, estetsko dovršen in zmogljiv pametni telefon je na voljo za priporočeno ceno 1.199 evrov pri izbranih Huaweievih partnerjih.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.