To leto bo super!

Bo to tvoje zadnje leto ali imaš v planu še nekaj časa guliti srednješolske klopi? Vseeno, ti samo poskrbi, da bo super v vseh pogledih – ocenah in tvojem počutju. Pri vsem ti bo pomagala tvoja najbližja Supernova. Si v dvomih? Poglejmo nekaj scenarijev!

Angleščina? Piece of cake! 💯

Imaš knjigo, delovni zvezek, zvezek z motivacijskim quote-om, favourite pisalo in najbolj cute beležko za razne čečkarije. Ki spodbujajo delovanje možganov, da ne bo pomote. Ti si ready, profesorica je prijetno presenečena, pade prva pohvala. Do petke je samo še korak. Super!

Modna ikona 🤩

Ne samo, da si na tekočem z vsemi trendi, ki jih predstavljajo influencerji, tudi nosiš jih! Ko samozavestno zakorakaš skozi šolska vrata, povzročiš verižno odpiranje ust in nekontrolirano buljenje. Vsi želijo tvoje mnenje, vabijo te na zabave, vsa ta pozornost je kar super, kajne?

Super hoodie 🎁

Okrogel znak za podarjamo in seznam nagradZdaj imaš priložnost, da modnim trendom na vaši šoli (beri: hoodie, hoodie in še enkrat hoodie) vdahneš svoj pečat. A veš, da si s Supernovinim super spletnim oblikovalcem lahko zdizajniraš čisto svoj unikatni hoodie s kul napisom, ki je zrastel na tvojem zeljniku? Če ti uspe, da bo res hud-kul-poseben-super, ga dobiš za nagrado. Dva, še za tvojo frendico ali frenda!

Več na: www.supernova.si/igra

Pisalna miza, na kateri je prenosnik in računalnik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.