V Študentskem domu Ljubljana je kot doma

V kolikor boste vpisali študij v Ljubljani, je ŠDL za vas pravi naslov za bivanje. Izbirali boste med 29 domovi z optimalnimi pogoji za študij in prostočasne dejavnosti. Domovi so razporejeni v bližini fakultet (Rožna dolina, Bežigrad, Mestni log, Šiška, Center). Ob tem ŠDL nudi obštudijske aktivnosti s področja kulture in športa, stanovalce uči medsebojnega sožitja in odpira vrata v svet. Stanovalci lahko prosti čas izkoristijo za druženje v klubskih sobah, na zunanjih in notranjih športnih površinah ter v glasbenih sobah in Mali kulturni dvorani. Študentski svet stanovalcev vsako leto organizira vrsto dogodkov, med katerimi izstopata Pustovanje in Majske igre. V Rožni dolini sta na voljo tudi samopostrežna restavracija in bar. Namestitve nudimo tudi študentskim družinam, ki imajo na razpolago tudi vrtec, ter študentom s posebnimi potrebami, ki jim v sodelovanju z Društvom študentov invalidov Slovenije zagotavljamo 24 urno asistenco.

Za subvencionirano bivanje v domu se morate prijaviti na razpis, ki bo za naslednje študijsko leto objavljen v začetku junija 2019, med drugim tudi na spletni strani ŠDL (www.stud-dom-lj.si). Študente na vselitev napotujemo glede na uvrstitev na prednostni listi: prvi študenti so vabljeni na vselitev v sredini septembra.

Če želite izvedeti več, lahko obiščete našo stojnico na sejmu Informativa 2019 (25. in 26. januar 2019) ali pridete na Informativne dneve Univerze v Ljubljani, ki bodo potekali v petek, 15., in v soboto, 16. februarja 2019, v Kulturni dvorani v upravni stavbi ŠDL, Svetčeva 9, 1000 Ljubljana. Možen bo tudi ogled vzorčnih sob.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 01 242 10 00 in po elektronski pošti: studentski.domovi@stud-dom-lj.si.

majske igre

Glavni urednik

Prejšnji članekAkademiki se bojijo za svoje službe
Naslednji članekHonor View20 prejel več najboljših nagrad
Matjaž Lesjak

Glavni urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.