Vabljeni na nogometno karavano!

žoga

Junija nam ne bo vroče le zaradi poletja, pričenja se tudi težko pričakovani UEFA Euro 2024, ki bo potekal v Nemčiji. V navijaškem duhu Baby Center vabi vse nogometne navdušence, da se jim pridružijo na edinstveni nogometni karavani.

 

V juniju se boste z najmlajšimi ogrevali na nogometni karavani, ki bo obiskala devet nakupovalnih centrov v devetih slovenskih krajih. Obeta se še pet sobot polnih zabave, kjer se bodo lahko udeleženci preizkusili v različnih nogometnih aktivnostih. Malčke čakajo nogometni poligon, žongliranje s Smart Ball žogo, ročni nogomet – zagotovljeno je, da boste našli nekaj zase!gol

Vsak udeleženec bo imel priložnost zbirati točke na različnih postajah in se potegovati za posebne nogometne nagrade. Ne glede na vaše predhodne nogometne izkušnje je zabava zagotovljena!

Več kot le tek za žogo

Nogomet ponuja fantastično priložnost za otroke, da razvijajo motorične sposobnosti med gibanjem na zraku, se učijo timskih veščin in gradijo prijateljstva. Hkrati jih nauči uživati v zmagah in se učiti iz porazov. V prodajalnah Baby Center in na njihovi spletni strani lahko najdete bogato izbiro nogometnih žog, golov in aktualnih dresov, ki bodo vašemu otroku pomagali, da se vživi v vlogo nogometaša in se ob tem počuti kot pravi zvezdnik.

Ne zamudite priložnosti, da pokažete svoje nogometne spretnosti in se predate navijaškemu vzdušju. Obeta se nepozabno nogometno doživetje za vso družino!

Se vidimo na nogometni karavani!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.