Viber nalepke ob Severininem koncertu v Ljubljani

Severina X Magic Tour Viber nalepkeLe nekaj mesecev po njenem prvem paketu nalepk, ki je podrl rekorde, Severinina priljubljenost na komunikacijski platfromi Viber še naprej raste. Nove, še bolj pisane nalepke, so dopolnjene z besedili njenih uspešnic in prav posebnim posvetilom njeni trenutni magični turneji.

Z več kot pol milijona prenosov in skoraj štirimi milijoni izmenjanih nalepk iz prvega paketa, je Severina lestvico postavila zelo visoko, a je ponovno pripravljena, da začne podirati rekorde.

»Izjemno sem vesela, da se je toliko ljudi poistovetilo z mojimi nalepkami in besedili, ki jih vsebujejo. Če vam je bil všeč prvi paket nalepk, vam bo zagotovo tudi drugi, ki se imenuje Magic Tour (magična turneja),« je izjavila Severina in dodala, da so nalepke polne ljubezni in čustev, zakaj, bodo razumele predvsem ženske.

»Ni dvoma, da bo Severina še enkrat podrla rekorde, tokrat tiste, ki jih je postavila sama in da bodo vsi, ki spoštujejo njo in njeno delo, uživali v novih nalepkah in seveda tudi v ekskluzivni vsebini v njeni skupnosti na komunikacijski platformi Rakuten Viber,« je povedala Daniela Ivanova, direktorica za poslovni razvoj pri Rakuten Viber.

Prenesi brezplačen paket nalepk Magic Tour.

Pridruži se Severinini skupnosti.

Nalepke Magic Tour so odličen način, da z njimi svoje ljubljene povabite na koncert, ki bo 21. decembra v Ljubljani in s tem delite navdušenje nad spektaklom, ki ga Severina priredi s prav vsakim nastopom.

Severinin paket nalepk vsebuje raznolike, očarljive in zabavne nalepke, z dobro znanimi naslovi skladb, kot so Ante, Taxi, Moje prijateljice, Brad Pitt, Popila pa tudi Od rođendana do rođendana in nekaj novih uspešnice, kot sta čudovita balada Rođeno moje in megahit Losha ter mnoge druge.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.