Viber: nove nalepke Zveze prijateljev mladine

Nalepke (stickerji) Zveze prijateljev mladine na Viber
Zveza prijateljev mladine Slovenije se predstavlja z lastnimi nalepkami (stickerji) in novim komunikacijskim kanalom na platformi Viber

Zveza prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) letos obeležuje 66 let delovanja, združuje 110 članic in deluje na mnogih področjih – socialno-humanitarni programi, vzgoja in izobraževanje, zagovorništvo in zaščita otrokovih pravic ter programi za prosti čas in letovanja. Ves čas svojega delovanja se v ZPMS trudimo, da svoje dejavnosti usmerjamo v izboljšanje kakovosti življenja otrok.

Partnerstvo z Rakuten Viberjem (Viber) štejemo kot pomemben doprinos k delovanju ZPMS. Gre za prvo tovrstno nekomercialno sodelovanje podjetja Viber v Sloveniji in na to smo tudi zelo ponosni!

Izhodiščna ideja za oblikovanje nalepk sta bila naša Zarja in Lukec. Naša zaščitna znaka sta tako sedaj na voljo tudi viralno – za vse uporabnike Viber aplikacije. Verjamemo, da vam bodo nalepke všeč in upamo da jih boste uporabljali čim več. Nalepke bodo na voljo za prenos le tri mesece.

V aplikaciji Viber smo ustanovili tudi svojo skupino. Z odprtjem novega komunikacijskega kanala si želimo delovanje ZPMS še bolj približati javnosti. Zato bomo v skupini obveščali, pozivali, vabili … o aktualnem dogajanju.

Ker si v ZPMS želimo, da bi s svojim delovanjem na vsakem koraku krepili glas otrok in mladostnikov, verjamemo, da je tovrstna akcija z nalepkami in oblikovanjem skupine eden izmed pomembnih korakov k izobraževanju javnosti o našem delovanju in h krepitvi naklonjenega javnega mnenja. V oblikovanju nalepk in skupine smo prepoznali priložnost, da naš glas seže še dlje. Upamo, da nas boste z veseljem spremljali in uporabljali naše nalepke.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.