Sponzorirano
Nagradna igra: prezračevalni sistem i-Vent. Sodeluj zdaj!

Vrhunski igričarski monitor že v naših trgovinah

Vrhunski monitor Huawei MateView GT je zdaj na voljo tudi na slovenskem trgu. Odlikuje ga sodoben videz, nesporna kakovost, najnovejše tehnologije, zanesljivost in priporočena cena 569 €.

Ukrivljen zaslon za poglobljeno vizualno izkušnjo

V želji uporabnikom nuditi najboljše, kar nudijo sodobne tehnologije, je Huawei predstavil monitor s 87-centimetrskim (34-palčnim) 165-herčnim ukrivljenim zaslonom, ki dvigne uporabniško izkušnjo na popolnoma novo raven.

MateView GT je prvi Huaweiev ukrivljeni monitor, ki se ponaša z zaslonskim razmerjem 21:9 in visoko ločljivostjo 3.440 x 1.440 pik. Zaslon, ki je prilagojen tako igranju iger kot ustvarjalnemu delu, kot je na primer grafično oblikovanje ali urejanje videov, podpira barvni prostor DCI-P3 in je profesionalno umerjen za natančen prikaz barv. Vrednost Delta E je tako nižja od 2. Nadalje, svetilnost zaslona znaša 350 nitov, kar zadošča za kontrastno razmerje 4000:1. Prikaz realistične slike zagotavlja še podpora standardu visoke jasnosti HDR 10.

Gladki prikaz po zaslugi hitrega osveževanja

Hitro osveževanje je morebiti najbolj pomembna lastnost tako vsestranskega monitorja, zato je Huawei v MateView GT vgradil kar 165-herčno osveževanje. Ta ne zagotavlja le bolj gladkega in jasnejšega prikaza slike, temveč tudi zmanjša možnost poškodbe vida.

Monitor je opremljen s funkcijo Dark Field Control, ki s prilagajanjem svetilnosti pri pod in presvetljenih prizorih omogoča hitrejšo zaznavo. Eden takšnih primerov je na primer zaznavanje nasprotnikov v videoigrah. Poleg tega ima še funkcijo Crosshairs, posebej zasnovano za prvoosebne strelske igre (FPS).

MateView GT zagotavlja odlične zmogljivosti za igranje in za zabavo. Pod spodnjim robom je petsmerna igralna paličica za delo z zaslonskim menijem monitorja, zaslon pa je pridobil certifikat TÜV Rheinland za učinkovito filtriranje modre svetlobe in zmanjšanje utripanje. Oboje namreč škoduje očem.

Široka uporabnost

Monitor Huawei MateView GT je opremljen tudi s širokim naborom priključkov. Na voljo so 3,5-milimetrski priključek za slušalke, dva priključka HDMI 2.0, priključek DisplayPort 1,4, USB-priključek tipa C za polnjenje naprav in še en celovit priključek USB tipa C, kar je edinstveno v tem razredu naprav.

Novi monitor bo v Sloveniji na voljo od 13. decembra pri izbranih partnerjih po priporočeni ceni 569 €.

Nove naprave Huawei

Poleg vrhunskega monitorja je Huawei nedavno predstavil še številne druge odlične naprave, ki skupaj sestavljajo edinstven ekosistem. Najprej sta tu pametna telefona Huawei nova 9, s priporočeno ceno 499 €, in Huawei nova 8 i za 349 €. Njuna popolna spremljevalka je odlična in vsestranska pametna ura Huawei Watch GT 3, ki se ponaša z izjemno življenjsko dobo baterije. Na voljo sta dve različici in sicer večja s premerom 46 in manjša z 42 milimetrov. Nato pa je tu še nov prenosni računalnik MateBook 14s, ki ga odlikujejo odličen zaslon, zmogljivost, izjemno prenosljiva zasnova in dolga avtonomija baterije.

Za več informacij obiščite: consumer.huawei.com/si

NI KOMENTARJEV

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.