Vroče: frontmana skupin JOKER OUT in MRFY – 1na1 v SiTi Teatru pod zvezdami!

SiTi Teater BTC že drugo poletje zapored zaključuje s pokritim letnim odrom SiTi Teater pod zvezdami v ljubljanskem BTC Cityju, kjer se bo do 25. septembra zvrstilo še cel kup priljubljenih gledaliških komedij in koncertov, v program pa so vtkali tudi nekaj premier in ekskluzivnih glasbenih dogodkov. Eden najbolj vročih bo skupni špil Bojana Cvjetićanina, pevca skupine Joker Out, in Gregorja Strasbergarja – Štrasa iz skupine MRFY.

Redni obiskovalci koncertov ter drugi konzumenti nočnega življenja veste, da je med Bojčijem in Štasom super kemija, ki bi jo bilo škoda omejevati le na druženja pred in po špilih. Kako fino zvenita skupaj sta pokazala v novoletni oddaji TVS, kjer sta nastopila z ‘mashupom’ Gola/Umru zate. Tokrat bosta nastopila v intimnem vzdušju ekskluzivnega koncertnega cikla 1na1, v okviru katerega so z avtorsko glasbo, odkritim pogovorom o zakulisju svojega ustvarjanja, zamenjavo vlog in vzajemno akustično spremljavo že navdušili Gušti inTomi Meglič, Hamo in Tokac (Dan D), Andrej Šifrer in Manca Berlec ter Aleksanda Ilijevski (Pliš) in Saša Vipotnik (Neomi).

Kaj točno pripravljata Bojči in Štras, bomo izvedeli šele 18. septembra, če sodimo po preteklih koncertih v seriji 1na1 pa nas čaka prava glasbena poslastica z unikatnimi priredbami hitov Joker Out in MRFY in obilje rockerskih anekdot.

Najhitrejših 30 si lahko vstopnico zagotovi po ekskluzivni ceni 12 eur! 
Nakup po ekskluzivni ceni 12 eur je možen samo v spletni trgovini www.sititeater.si z vpisom promocijske kode: 1NA1ŠTUDENT

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.