WEBSI 2022 z rekordnim številom prijavljenih projektov

Govorci na odru WEBSI-ja

Največje tekmovanje za digitalne presežke v Sloveniji je letos ponovno zabeležilo rekordno število prijavljenih projektov. Kar 180 prijavljenih del se bo tokrat potegovalo za osvojitev prestižnih WEBSI nagrad. Poslovna in strokovna žirija sta z ocenjevanjem del začeli že v petek, 10. junija, zmagovalci tekmovanja pa bodo razglašeni na WEBSI dnevu 2022 – Festivalu slovenskega digitalnega komuniciranja. Vse podrobnosti o tekmovanju WEBSI najdete na websi.si.

Tekmovanje WEBSI se lahko tudi letos pohvali z rekordnim številom prijavljenih projektov. Kar 180 se jih bo v 28 različnih kategorijah, potegovalo za osvojitev skupno 35 WEBSI nagrad. Te bodo podelili 15. septembra, na sedaj že tradicionalnem WEBSI dnevu v Festivalni dvorani v Ljubljani.

Ocenjevanje prijavljenih projektov

108-članska žirija, ki jo sestavljajo ugledni in izkušeni strokovnjaki ter praktiki z digitalnega poslovanja, marketinga in video produkcije, je v petek, 10. junija, zavihala rokave in začela z ocenjevanjem vseh prijavljenih projektov. Tudi letos bo vsak član žirije k posameznemu prijavljenemu projektu dodal komentar in svoje priporočilo za izboljšavo, ki jih bodo prijavitelji ob koncu tekmovanja prejeli v posebnem individualiziranem poročilu.

Nagrade WEBSI na mizi

Zasedanje ožje WEBSI žirije

Svoje delo začenja tudi ožja žirija – 12 članov poslovne in strokovne žirije, ki bodo pod vodstvom predsednika WEBSI žirije, Dražena Vranješa Kosija, strokovnjaka za marketing pri BMW Group Slovenija, podelili nagrade v treh kategorijah: Naj digitalec oziroma digitalka, najučinkovitejši digitalni projekt in naj digitalna kampanja 2022. Ožja žirija bo zasedala v torek, 21. junija, na Dvoru Jezeršek. Tja se bodo člani žirije odpeljali s floto BMW avtomobilov.

WEBSI dan – Festival slovenskega digitalnega komuniciranja

Projekt se bo tradicionalno zaključil z WEBSI dnevom 2022 – Festivalom slovenskega digitalnega komuniciranja, ki bo potekal v četrtek, 15. septembra v Festivalni dvorani v Ljubljani. Čez dan se bo odvila konferenca o digitalnem komuniciranju, kjer bodo lahko udeleženci uživali ob zanimivih  predavanjih iz sveta marketinga, odnosov z javnostmi in oglaševanja, zvečer pa bodo na slovesni podelitvi podeljene prestižne WEBSI nagrade. Ob koncu tekmovanja bo izšel tudi WEBSI dosje, kjer bodo predstavljeni vsi projekti in njihovi ustvarjalci.

Vsi, ki se želijo udeležiti WEBSI dneva, si lahko svojo cenejšo vstopnico po ceni 99 evrov + DDV, zagotovijo do 8. julija.

Več informacij najdete na www.websi.si.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekPoletna praksa na socioterapevtskem taboru – ČEZ MOST reke IDRIJCE V DRUGAČEN SVET
Naslednji članekZanimiva dejstva, ki jih nisi vedel o kavi
Prazna profilna slika
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.