Zagotovi si svoj prvi trezor za manj kot 100€

Trezor

Tudi mladi imamo veliko zakladov. Ne govorimo o tistih, ki krasijo naše osebnosti in misli, ampak o materialnih stvareh. Nekaj denarja in spominkov se nabere marsikomu, vredno pa jih je imeti na varnem mestu. In tu se vedno lahko zaneseš na sefe in trezorje, ki jih je moč dobiti tudi po študentu prijazni ceni.

Trezor ne bo nikoli tako drag kot lastnina, ki jo postavimo vanj. Nekatere stvari se lahko nadomesti, sicer ne enostavno, a se lahko. Kaj pa tisti spominki in darila, ki nosijo neizmerljivo sentimentalno vrednost? Teh ne gre kar tako nadomestiti oziroma jih sploh ni moč zamenjati. Zato je pomembno, da se že od zgodnjih let zavedamo pomena varovanja zakladov.

Prednosti in vrste trezorjev

Poznamo veliko različnih oblik in funkcij trezorjev, na tebi pa je, da se odločiš za tistega, ki ti bo najbolje služil. Že njihova raznolikost kaže na njihove prednosti, med katerimi je glavna prav kakovostno varovanje notranjosti. Na kaj je potrebno paziti pri izbiri trezorja ali sefa?

  • Vrsta odpiranja – ključ, elektronska ključavnica, koda
  • Pred čim varuje – ognjevarni, odporni proti udarcem, vodoodporni, protivlomni
  • Dimenzija – za shranjevanje različnih reči
  • Način pritrjevanja – na zid, v tla

Močni, kompaktni trezorji za varovanje dragocenosti

Z manjšimi trezorji lahko zaščitiš in varno shraniš svoje dragocenosti. Primerni so za shranjevanje raznoraznih osebnih reči, prenosnih računalnikov, trdih diskov, denarja, pomembnih dokumentov in še mnogo drugih stvari.

Čudovit primer je trezor na LCD ključavnico. Ohišje je izdelano iz pločevine debeline 2 mm, vrata pa so izdelana iz pločevine debeline 4 mm. Trezorji so opremljeni z elektronsko kodno ključavnico z LCD zaslonom, motoriziranimi vijaki za zaklepanje in vrtljivim ročajem, ki zavzame minimalen prostor. Za uporabniške in glavne kode lahko izbereš šestmestne kombinacije.

trezorji in sefi

Zagotovi si svoj trezor!

V ponudbi kataloška-prodaja.si najdeš širok nabor trezorjev in sefov, ki ti bodo pomagali pri varovanju dragocenosti. Najdeš tudi take za študentski žep, ki pa ohranijo iste lastnosti in hranijo pomembne reči. Preveri njihovo ponudbo in zavaruj svoje zaklade.

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekMoč žvepla za zdravo kožo – nega s termalno vodo Gamarde
Naslednji članekMednarodni festival Čili in Čokolada #4 se vrača v Maribor
info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.