Zakaj bi morali vsi imeti nastavljivo mizo in stol?

Dolgotrajno sedenje na neudobnem stolu in za premajhno mizo. Je lahko še kaj hujšega? Zelo težko, saj ima prav to lahko veliko število negativnih posledic na našo produktivnost, zdravje in počutje. Ker na stolih in za mizo preživimo veliko časa zaradi dela, učenja, branja ali ustvarjanja, je pomembno imeti pravo mizo in pravi stol. Zakaj bi torej to morali imeti vsi?

Kaj pomeni pravilno sedenje?

Lahko bi komplicirali in pripovedali zgodbice o pravilnem sedenju, lahko pa preidemo k dejstvom. Povišana raven samozavesti, več energije, lažje dihanje, manj glavobolov, izboljšana produktivnost, drža in splošno počutje. Vse to zaradi pravilnega sedenja vpliva tudi na druge aspekte našega življenja, ki postane bolj kvalitetno, bolj produktivno, doseganje ciljev in uspeha pa je hitrejše. Vse to zaradi pravilnega sedenja? Kako ga lahko popravim?

Odgovor je enostaven. Potrebuješ pravo mizo in stol. Kje pa dobim to? Tudi na to imamo odgovor, najprej pa ti ga bomo predstavili.

Nastavljiva miza Novus

Nastavljiva miza in pisarniški stol za boljše življenje

Miza in stol, ki omogočata ergonomsko nastavitev vsaki sleherni osebi. Nastavitev sedeža in naslona, kota sedeža in višine mize. Gre za najboljšo izbiro za domače in majhne pisarne, delovna mesta ali študentsko sobo.

Nastavljiva miza Novus je idealna za manjše prostore, njeno višino pa lahko nastavljamo že s samim pritiskom na gumb. Še več, nastavljivo mizo lahko enostavno preklapljamo med sedečim in stoječim delovnim položajem. Poleg tega je miza trpežna, enostavna za čiščenje in se lahko čudovito vklopi v vsak prostor. Vseeno pa ji nekaj manjka, če ob sebi nima še stola.

Pisarniški stol Newbury ima mehanizem, ki omogoča, da hrbtni naslon in sedež sledita gibanju vašega telesa. Prav tako omogoča tudi zaklenitev mehanizma, če bi želel fiksni položaj obeh. Nastaviti je mogoče višino, kot in položaj sedeža ter naslona. Podporo dobijo tudi podlakti, ramena, vrat in naše celotno telo.

Nastavljiva miza in stol

Kako imeti še bolj kvalitetno življenje?

Izbira je jasna, vsi nujno potrebujemo nastavljivo mizo in stol. Kje vse to dobiti? Pri Kataloški prodaji seveda, kje pa drugje. Opisani komplet mize Novus in pisarniškega stola Newbury je logična, jasna in zdrava izbira za izboljšanje življenjskega sloga.

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekSo to najboljše kavarne v Ljubljani za leto 2023?
Naslednji članekZnan datum izida serije The Last of Us
logo ProSigma
info@prosigma.si|02 5858 480| Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.