Zakaj se odločiti za magisterij na FKPV in ne za brezplačnega na kakšni drugi fakulteti?

Do sedaj je na FKPV diplomiralo že več kot 4.700 diplomantov, ki izpostavljajo praktično naravnanost programov, osebni odnos predavateljev in fleksibilnost ter prijaznost referatov ter ostalih podpornih služb.  FKPV vam kot visokošolska inštitucija ne omogoča le teoretično znanje, ampak tudi pridobivanje praktičnih veščin, ki vam bodo prišle prav za nadaljnji poslovni in osebni razvoj po končanem študiju.

 

Zaradi izjemne fleksibilnosti je študij na FKPV prava izbira za vse zaposlene, torej za vse, ki zaradi službe, družinskih ali drugih obveznosti težko obiskujejo predavanja. Predavanja načeloma potekajo med tednom v popoldanskem času.

 

Fakulteta je zelo aktivna v omogočanju mednarodne dimenzije študija, kar je za današnje čase velika dodana vrednost. Študentje lahko določene študijske obveznosti in/ali študentsko prakso opravljate v tujini na partnerskih fakultetah FKPV. Znanja in izkušnje, ki jih boste pridobili na študiju v tujini vam bodo zagotovo koristile na nadaljnji študijski in poklicni poti.

Karierni center FKPV je središče, ki je namenjeno brezplačnemu svetovanju, informiranju in ozaveščanju bodočih študentov, študentov in diplomantov o možnostih pri študiju, vstopu na trg dela in kariernem razvoju.

Magična beseda modernega poslovnega življenja je mreženje. Brez mreženja nazadujemo, ne širimo prepoznavnosti svojih proizvodov in storitev. Enako velja za ljudi. Brez sodelovanja v mreženju nimamo možnosti biti prepoznani, mimo nas odleti marsikatera priložnost, tako v poslovnem, kakor tudi v privatnem življenju. Alumni klub FKPV na tem področju ponuja zelo veliko. Tudi po končanem študiju nadaljujemo sodelovanje z našimi diplomanti, jim pomagamo pri poslovnem mreženju, ponujamo možnost vseživljenjskega učenja, organiziramo družabne, strokovne dogodke, okrogle mize ter seminarje.

Za nadaljevanje študija ni nikoli prepozno. Posebno v današnjih časih, ko se bo počasi večina aktivnega prebivalstva  sprijaznila z dejstvom, da je nujno vseživljenjsko učenje. Kdaj je pravi čas za nadaljevanje študija, ni nobenega dvoma. Danes.

Informativna točka

FKPV, Lava 7, Celje | www.fkpv.si | podiplomski@fkpv.si | 03 428 55 59

Informativni dan

7. junij | 6. september | 20. september

FKPV – Fakulteta, ki ponudi več!

Študijski programi

Magistrski programi Komerciala | Poslovna informatika | Turizem

Doktorski program Poslovne vede

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.