Zaposlitev v McDonald’su je vedno boljša odločitev

Zaposlitev v McDonald'su
Zaposlitev v McDonald'su

Študentsko delo na tak ali drugačen način predstavlja enega od temeljev študentskega življenja. Izkušnje, vezi, prijateljstva in čudoviti spomini. Vse to je moč doseči s pravo izbiro študentskega dela. Vsak študent si izbiro prilagodi svojim potrebam, času in zaslužku. In kako združiti vse to? Odgovor je McDonald’s. Zakaj? Preveri v prispevku, kjer izveš, zakaj je mek odlična izbira za študentsko delo.

Prednosti študentskega dela v McDonald’su

Delovne izkušnje v McDonald'suŠtudentsko delo v McDonald’su prinaša kar nekaj prednosti, ki so jih že mnogi lepo izkoristili. Le pomisli, koliko nasmejanih mladih vidiš v svoji najljubši poslovalnici? Ali pogosto videvaš iste obraze? Seveda!

Tudi pri samem vrhu podjetja najdeš posameznike, ki so svojo poklicno pot začeli s študentskim delom v mekovi poslovalnici. V dinamičnem kolektivu, ki zaposluje vse od dijakov do upokojencev, boš nabiral izkušnje o delu in življenju. Gre za timsko delo, ki ti bo nudilo celovito izkušnjo.

Delo ti tako omogoča napredovanje, preko katerega se lahko vzpneš na vrh podjetja. Zgodbe znotraj McDonald’sa pričajo o tem, da gre za visoko raven lojalnosti in lepih izkušenj. »Delamo z motivacijskim programom, ugodnostmi za naše zaposlene, nagradami za dobro delo, pa tudi z zabavnimi priložnostmi in dogodki,« pravijo pri McDonald’su in dodajajo, da »so vzdušje in pogoji za delo pri nas dobri, dokazujejo tudi številne uvrstitve med finaliste za nagrado Zlata nit, ki nagrajuje najboljše delodajalce.«

Fleksibilen delovni čas z eno najvišjih urnih postavk v Sloveniji

Fleksibilen delovni čas ti omogoča, da delo opravljaš, ko imaš čas. V Meku namreč sam sporočiš, kdaj lahko delaš in koliko časa. Perfektna odločitev za popoldansko in vikend delo.

Prvo sporočilo, ki ga najdeš v mekovem povabilu, da postaneš del njihove super ekipe je: »Z delom v Meku lahko lepo zaslužiš«. In v časih, ko je denar pomemben, se pri McDonald’su tega zavedajo in zagotavljajo eno najvišjih urnih postavk za študentsko delo v Sloveniji.

Začetna študentska urna postavka znaša od 8,20 € bruto, odvisna pa je od pozicije, na kateri delaš.

Izkušnje študentskega dela štejejo veliko, zato izberi mek

Pridobitev delovnih izkušenj v McDonald’su je namreč zelo cenjena. Edina pot je navzgor, pravijo. Mek ponuja vse prej naštete prednosti, ki jih ima vsak iskalec študentskega dela zelo visoko na svojem seznamu prioritet. Pri McDonald’su se zavedajo, kako pomembno je študentsko delo, z njim pa želijo zagotoviti, da vsak posameznik, ki se odloči sodelovati z njimi, dobi več kot le delovno mesto – nudijo izkušnjo, ki bo obogatila tvoj študijski in poklicni proces.Prednosti študentskega dela v McDonald'su

Študentsko delo v McDonald’su

Ponovimo še enkrat, da se slučajno ne pozabi

  • Dinamično in timsko delo
  • Redno in dobro plačilo
  • Sistem nagrajevanja za najboljše
  • Možnost kariernega razvoja
  • Pridobitev delovnih izkušenj in navad

Če želiš izvedeti več o študentskem delu v meku, obišči spletno stran McDonald’s in izvedel boš še več informacij o zaposlitvi.

Od leta 1993, ko smo v Ljubljani odprli našo prvo restavracijo, smo predani hitri in kakovostni postrežbi.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekPriporočila za popolna praznična darila: GLAMI-jev izbor
Naslednji članekDomače superživilo: Kislo zelje (RECEPT)

Od leta 1993, ko smo v Ljubljani odprli našo prvo restavracijo, smo predani hitri in kakovostni postrežbi.

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.