Že 10 let ustvarjamo pravnike s težo!

Evropska pravna fakulteta je mednarodno priznana visokošolska institucija, katere poslanstvo je ustvarjanje in posredovanje znanja na področju prava, interdisciplinarnega področja prava in managementa infrastrukture in nepremičnin ter alternativnega reševanja sporov.

Odlikujejo jo predvsem kakovostni študijski programi, vrhunski akademski kader, prijazne strokovne službe, povezovanje teorije s prakso ter praktična uporabnost pridobljenega znanja.

Da bi se še bolj približala študentom je po zgledu priznanih tujih univerz uvedla  »e-izobraževanje«, ki omogoča veliko fleksibilnost in možnost lastne organizacije časa in prostora za učenje. Na portalu eUniverza so študentom na enem mestu dostopne študijske vsebine v obliki videoposnetkov predavanj iz predavalnic, študijskih videoposnetkov in številnih ostalih gradiv.

Poleg tega sodeluje z mnogimi sorodnimi institucijami ter drugimi partnerji v mednarodnem okolju. Je nosilka Erasmus univerzitetne listine in podpisnica bilateralnih sporazumov, ki študentom in učnemu osebju omogočajo mednarodno izmenjavo.

Fakulteta najboljšim študentom ponuja program dvojne diplome v sodelovanju z Mississippi College School of Law, Jackson, ZDA. Prvi tovrstni mednarodni izobraževalni program v Sloveniji študentom omogoča, da se udeležijo študentske izmenjave v ZDA.

S spodbujanjem in usmerjanjem aktivnega raziskovalnega dela študentov ter z objavljanjem njihovih raziskovalnih izsledkov v domačih in tujih znanstvenih publikacijah, fakulteta in njeni diplomanti sodelujejo pri razvoju slovenske pravne znanosti.

Za pester program obštudijskih dejavnosti skrbita Študentski svet ter Združenje študentov prava ELSA Nova Gorica.

Prednost fakultete je tudi Karierni center, ki skrbi za karierno svetovanje študentom ter predstavlja stično točko med fakulteto, študenti in delodajalci. Karierni center omogoča, da ostane fakulteta povezana s svojimi diplomanti tudi po zaključku študija.

Evropska pravna fakulteta izvaja naslednje študijske programe:

na 1. stopnji:

Pravo (UN)

Pravo in management infrastrukture in nepremičnin (VS)

na 2. stopnji:

Pravo

Pravo in management nepremičnin

Alternativno reševanje sporov – NOVO

Civilno gospodarsko pravo – NOVO

na 3. stopnji:

Pravo

Pravo in management nepremičnin.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.