Kanye West bo predsednik ZDA, Kim Kardashian prva dama

Ameriški raper in umetnik Kanye West je na največji ameriški praznik napovedal svojo kandidaturo na predsedniških volitvah. Čeprav še ni znano, ali je njegov tvit podkrepljen z resnico o kandidaturi, pa lahko malo predvidevamo in prikažemo ZDA skozi Kanyeve oči. Po nekaterih državah se rok za prijavo neodvisnih kandidatov še ni iztekel.

Objava na Twitterju

»Zdaj moramo uresničiti obljubo Ameriki z zaupanjem v boga, poenotili bomo našo vizijo in gradili svojo prihodnost. Kandidiram za predsednika ZDA.«

Kanye West je človek neprimerljivih talentov

V letih 2005 in 2015 ga je revija Time uvrstila na seznam najbolj vplivnih oseb na svetu. Trije njegovi albumi so pri reviji Rolling Stone uvrščeni med 500 najbolj pomembnih albumov vseh časov. Pri isti reviji pa je uvrščen med 100 najboljših piscev besedil vseh časov. Ima kar 21 nagrad Grammy, kar ga uvršča na 12. mesto vseh časov.

Pred vsem tem pa je bil odličen učenec, ki je dobil štipendijo za več univerz, a izbral Akademijo za umetnost. Od tam se je prepisal na Državno univerzo Chicago, kjer je študiral angleščino. Ker se mu je nasmihala velika kariera v glasbi, je študij prekinil.

Je eden najbolj znanih glasbenikov na svetu in temu je veliko pripomoglo njegovo razmerje s Kim Kardashian. Zdaj poročeni par ima skupaj štiri otroke, ki živijo luksuzno življenje.

Kanye West
Kanye West kot glasbenik spada med najboljše vseh časov.

Kako bi bil videti svet, če bi bil Kanye predsednik

Muhammad Ali je pred dvobojem s Frazierjem, na novinarski rekel takole: »It would be a glorious and a momentous night.« Čeprav to ne bi bila le noč, bi bilo to predsedstvo zanimivo videti. Je sposoben za vlogo predsednika ZDA? Vsekakor ne, ampak zadnjih 20 let se zdi, da ZDA ne bo nikoli več imela sposobnega predsednika. Če pa bo Kanye predsednik, bosta dobili vera in kultura izjemen pomen. Če so imeli do sedaj predsednika, ki daje več na ekonomijo in denar, bodo imeli potem predsednika, ki obožuje kulturo in boga. Rad bi le videl vzporedno dimenzijo, kjer bi se to res zgodilo. Njegova nedeljska maša bi postala globalna.

Kanye west church service in Calabasas lit previews a yandhi snippet [full video]

Prva dama bo Kim Kardashian

Za njim pa bodo stali Kardashianovi, ki so si slavo prinesli z ločenim očetom odvetnikom in porničem. Kim Kardashian je najverjetneje zelo prijazna oseba, a bi imela ob svojem možu preveč moči. Ne govorim, da je to v »normalnih« okoliščinah slabo, ampak ali res želimo v svetu videti državo, kjer je na vrhu Kim Kardashian?

Urednik portala Student.si

VIRTwitter
Prejšnji članekZakaj pozabljamo na introvertirane ljudi?
Naslednji članekIzjemni Huawei P40 Pro+ že na voljo v Sloveniji

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.