Dvigni svoj imunski sistem s posebno metodo

Ste že slišaili za ime Wim Hof? Njegova dihalna metoda je trenutno med najbolj popularnimi v svetu. Wim Hof ima v lasti kar 20 Guinessovih svetovnih rekordov, povezanih s preživetjem na ekstremnih temperaturah.

Ker nosimo oblačila in umetno nadziramo temperature doma in na delovnem mestu, smo močno zmanjšali naravno stimulacijo naših teles, ki tako niso več v stiku s to svojo naravno sposobnostjo. Notranja moč je močna sila, ki jo lahko ponovno prebudimo s spodbujanjem teh fizioloških procesov s pomočjo metode Wim Hof.

Vse svoje dosežke je Hof dosegel s pomočjo nadzorovanja svojega telesa z dihanjem. Razvil je posebno metodo dihanja, ki nam pomaga v vsakdanjem življenju. S prakticiranjem dihalnih vaj sproščamo energijo, ki vpliva na naš živčni sistem. Celotna Wim Hof metoda je sestavljena iz treh delov: dihalnih vaj, hladne terapije z mrzlim oblivanjem in treninga uma.

Učinkovito zmanjšuje stres, omogoča hitrejše okrevanje po fizičnih naporih, izboljša spanec in nam izostri um, prav tako pa zmanjša simptome bolezni kot so revmatoidni artritis, astma, alergije in podobne avtoimune bolezni.

Guided Breathing (3 rounds with onscreen timer)

Novinar

Prejšnji članekPodarjamo novo Nokio 7.1
Naslednji članekDan spomina na holokavst

Novinar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.