Imate pekočo in razdraženo kožo po britju?

V velikem številu vodic po britju na trgu se nahaja alkohol, kar ima svoj namen, saj alkohol dezinficira kožo po britju. Vendar pa je alkohol tudi problematičen, saj ob bakterijah poškoduje tudi obnavljajočo se kožo in upočasni zdravljenje.

 

Obstaja tudi alternativa, osvežilni in vlažilni balzam za kožo po britju slovenskega podjetja Herbio, vsebuje naravne sestavine za zdravo kožo po britju. Formula, ki jo vsebuje balzam po britju aktivno deluje proti rdečici in draženju, hkrati pa pospeši celjenje, uravnava vlažnost izsušene kože in ji vrača gladkost.

 

V balzamu sta izvleček močvirske lopatice (Rananculus ficaria) in izvleček islandskega mahu, ki učinkovito, ki kožo po britju umirjata in preprečujeta nastanek rdečice. Ostale aktivne sestavine (pantenol (provitamin B5), alantoin, betain) pa kožo ohranjajo gladko.

 

Balzam preprosto nanesete na očiščeno in obrito kožo na obrazu in jo nežno s krožnimi gibi vtrete.

Herbio klub

Če želite izvedeti več o tem, kako s pomočjo naravne kozmetike lahko pomagate vaši koži se lahko včlanite v Herbio klub. Na brezplačnih predstavitvah naravne kozmetike Herbio boste izvedeli, kako različni naravni pripravki vplivajo na vašo kožo in počutje. Vas zanima? Prijavite se v Herbio klub in si zagotovite vse prednosti članstva.

(Oglasno sporočilo)

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.