Kozmetični centri Kahne vam pomagajo do zdrave in čiste kože

Imate težave z aknami, občutljivo pordelo kožo, luščenjem, brazgotinami od mozoljev ali pa želite svojo kožo negovati pravočasno, preden se vam pojavijo prve gube?

V Kozmetičnih centrih Kahne v Ljubljani, Rimskih toplicah, Moravskih toplicah in Portorožu uporabljamo infrardečo hladnolasersko svetlobo, ki kožo zdravi in regenerira.

Hladni laser združuje prednosti infrardeče laserske terapije (Low-Level-Laser Therapy) s sestavinami, ki so koži lastne (hialuronska kislina). Infrardeča hladnolaserska terapija spodbuja naravno vitalizacijo kože in stimulira celice kože. Učinkovitost te laserske terapije je potrjena s strani dermatologov in številnih znanstvenih del.

V Kozmetičnih centrih Kahne vam nudimo inovativne tretmane, tudi z Nobelovo nagrado potrjen postopek (mezoporacijo) za hitro pomoč pri aknastih problematičnih kožah ter dermoabrazijo za izboljšanje stanja brazgotin in neenakomerno pigmentirane kože.

Ambasadorka znanj, inovatorka Zdenka Kahne imam častno funkcijo v državi pomagati širši slovenskih javnosti do zdrave kože in pomlajenega videza, zato nudimo študentom inovativne tretmane, ki so ob ponedeljkih in sredah znižani tudi do 40%. Ponudbe lahko spremljate na www.kozmetikakahne.com in facebooku.


NOVO! Linija izdelkov za zahtevno mlado kožo! Bio konopljino olje s hialuronsko kislino in Krema iz aloe vere z dodanim bio konopljinimi oljem sta že na voljo! Izjemni učinki pri problematični koži, za uravnavanje lojničnega izločanja in zaščito kože.

Pri nakupu kozmetičnih izdelkov v naših kozmetičnih centrih študentom z veljavno študentsko izkaznico nudimo 15% popusta na vse izdelke, prejmete pa tudi darilo. Pri nakupu preko spletne trgovine pa 10% popust, če se prijavite za kartico zvestobe.


Tudi v novem letu vas bomo osrečevali z učinki in vam s svojimi inovacijami in preizkušenimi učinkovitimi proizvodi brez parabenov prispevali h kakovosti študentskega življenja. Za informacije smo vam na voljo na telefonu: 031 855 185 ali 01/ 23 01 972.

Odlično počutje v lastni koži vam želim!

Zdenka Kahne, soc.del., ambasadorka znanj

mednarodna diplomantka CIDESCO

lastnica Kozmetične hiše Kahne

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.