Med karanteno bi se morali vsi samozadovoljevati

Slovenci se že nekaj tednov sprašujemo, kaj delati med karanteno. Če si doma na vasi še nekako gre, če pa si z mesta in živiš v bloku, nimaš prav veliko možnosti. Dr. Jennifer Landam, specialistka hormonske terapije, pravi, da lahko v karanteni naredimo tudi kaj za svoj imunski sistem.

Landamova priporoča samozadovoljevanje, saj je ravno to tisto, kar vsak posameznik potrebuje za krepitev naravnih obrambnih sil telesa. Znano je, da samozadovoljevanje okrepi naš imunski sistem in poveča število belih krvnih celic, kar nam posledično pomaga v boju proti okužbam v telesu.

Pogled dr. Landam se kažejo tudi v majhni študiji, ki jo je opravil Oddelek za medicinsko psihologijo na Univerzitetni kliniki v Essenu v Nemčiji, ki je natančno preučila učinke orgazma s samozadovoljevanjem na število belih krvnih celic.

Verjetno se strinjamo, da je skupina zdravnikov, ki opazuje skupino ljudi, ki se samozadovoljujejo, precej nenavadna, vendar rezultati so bili jasni. Potrjeno je bilo, da sta spolno vzburjenje in orgazem povečala število belih krvnih celic in okrepila imunski sistem posameznika. Lahko se le zahvalimo prostovoljcem.

Kljub temu pa orgazmi na splošno pomagajo, da se sprostimo in tudi bolje spimo. Kot je znano, več spanja pomeni več časa, da ​​si naše telo opomore.

NHS pravi, da je zaradi spolnega vzburjenja srčni utrip višji, število utripov na minuto pa med orgazmom doseže vrhunec.

Torej, če zdravniki pravijo tako, bo že držalo. Kdo pa smo mi, da bi jim nasprotovali. ?

Masturbation GIF

VIRThe Sun
Prejšnji članek✔ KVIZ: V kateri dom spadaš?
Naslednji članekČernobilska izključitvena cona je v ognju, radiacija narašča

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.