Sponzorirano

Naj tvoja koža zasije! (2. del)

Nega kože
Sponzorirano

Pripravili smo še nekaj nasvetov za lepšo kožo, ki jih je vredno upoštevati.

Kožo nahrani

Po tem, ko si s pilingom s kože odstranila vse odmrle celice, je čas, da jo nahraniš. Za to so dobre maske za obraz. Uporabiš lahko kupljene maske, ki so namenjene različnim tipom kože in različnim potrebam. Vendar pazljivo, kupljene maske so lahko tudi precej agresivne za kožo in jo lahko še bolj izsušijo. Zato priporočamo, da si zmasko zmešaš kar doma s sestavinami iz hladilnika. Uporabiš lahko jajce v kombinaciji z medom in limoninim sokom, olivno ali kokosovo olje v kombinaciji z jogurtom in medom ali pa preprosto na obraz nanesi kar pretlačen avokado.

Nega ustnic

Ne pozabi na nego ustnic. Zaradi vremena in dehidracije hitro razpokajo. Tudi njim privošči piling, nežno jih lahko podrgneš kar z zobno ščetko, nato pa nanje nanesi med in pusti učinkovati 10-15 minut. Speri in uporabi dobro labelo za ustnice, kokosovo olje ali pravi vazelin.

Nega rok

Tudi koža na rokah je izpostavljena mrazu in zato postane groba in razpokana. V ta namen imej pri sebi vedno dobro kremo za roke. Uporabi takšno, ki ne vsebuje veliko alkohola in ni agresivna do kože, saj lahko na koži pusti pekoč neprijeten občutek.

Novinar

Sponzorirano

NI KOMENTARJEV

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

Exit mobile version