Postani prodajalec naravne kozmetike Herbio!

Engineers and contractors hold the plan and point it at the structure of the building. The construction project inspector team visits the site to inspect the construction site.
Foto: Wasan Tita iz iStock

Te zanima kako zaslužiti denar s prodajo naravne kozmetike visoke kakovosti? Na trgu se ravnokar predstavlja slovensko podjetje Herbio, ki išče nove prodajalce svojih izdelkov.

Herbio izdelki združujejo naravo z znanostjo, izdelani so po preizkušenih receptih in sodobnih postopkih, tako da je ohranjeno delovanje naravnih zdravilnih učinkovin.

Vsi prodkuti so izdelani po zahtevnih standardih in zagotavljajo visoko raven kvalitete in inovativnosti in so izdelani v Evropi.

Kozmetika Herbio se prodaja izključno v direktni prodaji pri prodajalcih oz. svetovalcih. S prodajo lahko ob prijetnem druženju, pridobitvi novih izkušenj tudi zaslužiš.

Če te zanima več, vpiši svoje podatke v spodnji obrazec in te bomo obvestili o predstavitvah izdelkov herbio, kjer boš izvedel kako postaneš Herbio prodajalec.

Herbio klub

Postanite tudi vi član Herbio kluba! Kupujte in prihranite. Vse artikle kupujete s popustom, obenem pa imate možnost sodelovanja v akcijah, nagradnih igrah, srečanjih. Herbio klub ponuja tudi možnost za dodatni zaslužek, v kolikor bi želeli izdelati lasten posel.

Zaslužek je odvisen predvsem od vsakega posameznika posebej, od njegovih aktivnosti, vztrajnosti in pridnosti. Nekateri se pridružijo, da dodatno zaslužijo za osnovne potrebe, najbolj zagretim pa bo kot vodji skupine ponujena redna zaposlitev!

Z željo po delu, kvalitetnimi izdelki in pozitivno energijo vam lahko uspe!

Vas zanima kaj več o direktni prodaji, možnostih zaslužka ali pa želite več informacij o izdelkih?

Vpišite v spodnjo tabelo, kaj vas zanima in posredovali vam bom več informacij.

(Oglasno sporočilo)

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.