Top fitnes youtuberji

Kayla Itsines

Kayla Itsines je osebna trenerka in strokovnjakinja za kratke, a učinkovite HIIT treninge. Znana je po aplikaciji Sweat, kjer lahko opravljaš njene 28 minutne treninge kar doma. Nič več izgovorov, da nimaš časa hoditi v fitnes!

View this post on Instagram

No, I’m NOT pregnant again lol ?. This is a throwback, and I remember thinking that the time between 36 weeks and when I gave birth was going to be the hardest time for my body. But it wasn’t until I actually gave birth and had a C-section that I REALLY understood what hard was. From not being able to even get out of bed or lift anything to where I am now is such amazing progress and I’m SO proud of myself. Honestly, in my first session of trying to walk on a treadmill after clearance I never thought I’d get back to the strength I have now. I’m SO grateful to my body for everything it has given me and I can’t believe Arna was in my tummy in this pic … it feels like a lifetime ago. I can't imagine life without my sweet girl … what did I do before her ?⁣?

A post shared by KAYLA ITSINES (@kayla_itsines) on

Chloe Ting

Chloe Ting je youtuberka, ki na youtube sceni dominira s kratkimi HIIT treningi, ki jih snema tako, da lahko telovadiš zraven. Njeni programi so zastonj in primerni za vsakogar, posnetke treningov pa kombinira tudi z videi o nasvetih, kako izgubiti odvečno maščobo, o zdravi prehrani in podobno.

Intense 25 min Full Body FAT BURNING Workout 🙋‍♀️| No Jumping Beginner Friendly

Zanna Van Dijk

Zanna je plant based youtuberka in influencerka, ki dokazuje, da meso ni edini izvor proteinov in da si lahko močan in mišičast tudi, če ne ješ piščanca ob vsakem obroku. Njeni videi so informativni, na Instagramu pa objavlja kratke posnetke učinkovitih treningov, ki jih lahko delaš kjerkoli.

View this post on Instagram

Low Impact Legs ? Want to workout at home but don’t want to disturb the neighbours? This workout is kind to your knees and the guys next door. No jumping involved! Set a timer for 20 minutes and see how many rounds you can squeeze in ? Don’t forget to hit ♥️ to let me know you want more workout videos! ➡️ 12 x Squat to calf raise ➡️ 12 x Glute bridge with pulse ➡️ 12 x Reverse lunge to drive (per leg) ➡️ 1 minute wall sit (or 30-45 seconds if you’re a beginner) ?? Wearing all @adidaswomen [ambassador] ❤️ #homeworkout #lowimpactlegs #lowimpactworkout #quietworkout #apartmentworkout #legworkout #bootyworkout #travelworkout #hotelworkout #thesculptguide #zvdworkout

A post shared by Zanna van Dijk (@zannavandijk) on

Bart Kwan

Bart Kwan je fitnes guru v powerliftingu in vzor veliko sledilcem. Na njegovem youtube kanalu lahko spremljaš transformacije in posnetke treningov.

Dana Linn Bailey

Dekle, ki dviguje uteži
Dana je dokaz, da lahko tudi dekleta dvigujejo uteži!

Dana Linn je še eno močno dekle, ki dokazuje, da nič ni nemogoče. Leta 2013 je kot prvo dekle osvojila nazin Ms. Physique Olympia. Je močna na noter in navzven in te bo navdihnila.

Elliott Hulse

Hulse se ne ukvarja samo s fitnes videi, temveč obravnava tudi tematiko slabe samopodobe in zbadanja drugih ljudi ter kakšne posledice to lahko pusti na človeku za vse življenje.

Prejšnji članekDr. Emilija Stojmenova Duh: »Zastopanost žensk na področjih STEM v razvitih državah je izjemno majhna«
Naslednji članekObožujemo Ghee!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.