Wellness energijska vadba in meditacija

Dogaja se v Ljubljani, na Turjaku in na Igu. S tako obliko energijske vadbe prepoznate in odpravite težave, utrujenost ter glavobol.

Se prepotite, naredite vse za notranje organe, živčevje, sistem limfe, se nasmejete, napolnite z energijo, se spoznate z uporabo različnih energijskih vaj, fizioterapevtskih vaj, chi gong vaj in masažnih tehnik, tako da se na sami vadbi tudi zdravite. Z navadami in poškodbami smo že kar precej posegli v svoje telo v vseh teh obdobjih. Zato v današnjem stresnem vsakdanjiku zaradi šolskih, poklicnih, športnih ali domačih navad in razsežnosti prihaja do bolečin in raznih težav. S tem samo še bolj poglabljamo našo nejevoljo. Postavljamo si različna vprašanja. Na nekatera dobimo odgovore. Nekatera ostanejo v tišini.

 

Pri težavah, ko se srečujemo z bolečino, za katero ni točno določenega vzroka, v kateri koli starostni dobi se „najdemo’“ znotraj sebe. Mogoče tudi srečamo nekoga, ki je čisto nesrečen, na robu živčnega zloma. Takrat pomislimo ali pa celo vemo, da je vzrok bolečine najpogosteje podzavesten. Pravzaprav se niti ne zavedamo, kdaj skušamo z bolečino iskati le pozornost ali ugodnosti zase. Prav tako se najdemo tudi v oblikah manipulacij in na različnih področjih lahko z manipulacijo dosežemo želeno. Lahko pa se obrne v negativno smer. Vse to je le posledica strahu in neustreznega psihološkega obrambnega mehanizma, strategije preživetja skladiščene od malih nog, vedenje, ko nam odnosi z drugimi niso pomembni in nam je lahko samo objekt za dosego nekega cilja. Vse to nas pripelje do skolioze, torej bolezni hrbtenice. Bojazen povzroča mišično napetost. Telo jo prepozna kot nenehen pritisk in ta nas pahne v bolečino. Bolečina povzroči še večji strah, ta pa vodi naprej v kronične težave, degenerativne spremembe celega okostja, revmatoidni artritis, artrozo, visok pritisk, sladkorno bolezen, oblike imunske popustljivosti, razpad celic, psihične težave, depresijo, tesnobo, slabo komunikacijo itd. Vpliv se poglablja, še večji mišični pritisk in še globlja bolečina slabita naše čustveno ravnovesje. Zgodi pa se, da tudi kljub zelo obsežnim študijam bolečin v hrbtenici včasih ne moremo z gotovostjo vedeti, kaj povzroča bolečino oziroma težave v hrbtenici. V našem primeru lahko pomaga tretma s kraniosakralno osteopatsko terapijo in z resonanco ter tudi z bioenergijo, ki ga izvajamo. Preverite, mogoče najdete rešitev zase in za druge.

 

Lepe prihajajoče dni, mnogo zdravja! Sebi in telesu dovolite, da ne hitite, da se notranje umirite, poiščete ravnovesje in ustvarjalnost v prihajajočem novem letu 2013. Predvsem pa vam želimo obilo dobre volje pri vsem, česar se lotevate! Zaupajte vase in svet bo prijetnejši.

 

Za vas pripravila

vaditeljica in terapevtka

Tina Sešek, tel.: 041 745 363

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.