3 prednosti najboljše baze za sadni sladoled

Sladoled v posodicah na odeji
Foto: Rokmar d. o. o.

Poletje je v zadnjih izdihljajih, kar pa ne pomeni, da se moramo že posloviti od sladoleda! Če obožuješ sadje in sladoled, si sadni sladoled lahko privoščiš tudi v septembru in oktobru. Med izpitnim obdobjem in začetkom novega študijskega leta pač paše nekaj sladkega. Najboljšo bazo za sadni sladoled TOTALFRUIT izdelujejo v goriškem podjetju Rokmar, iz nje pa lahko pripraviš slasten sladoled in sorbet.

Pripravljen na vodni osnovi

Odlična novica za vse, ki iščejo veganske sladolede! TOTALFRUIT bazo se namreč pripravlja na vodni osnovi, kar pomeni, da si ta slasten sladoled ali sorbet lahko privoščite tudi tisti, ki ne uživate živil živalskega izvora. Baza TOTALFRUIT poleg tega ne vsebuje glutena, zato je primerna tudi za vse, ki so na brezglutenski dieti.

Brez sladkorja

Baza TOTALFRUIT ne vsebuje saharoze, ampak sadni sladkor (fruktozo). S to bazo zato lahko pripravimo tudi dietni sladoled. Še ena dobra novica – baza TOTALFRUIT ne vsebuje palmovega olja, ki je velik krivec za deforestacijo.

Preprosta priprava

Priprava sadnega sladoleda z bazo TOTALFRUIT je sila enostavna: zgolj zmešaš jo z vodo in veliko svežega ali zamrznjenega sadja ter dodaš Rokmarjeve sadne aromate za ojačanje okusa. V njihovi ponudbi je kar 35 različnih sadnih aromatov, od klasičnih, kot sta jagoda in višnja, do bolj eksotičnih, kot sta yuzu in pitaja (angl. dragon fruit).

Bogata ponudba

Celotno ponudbo Rokmarjevih izdelkov najdeš na njihovi spletni strani, vredno pa jih je spremljati tudi na Facebook profilu, kjer redno obveščajo o novostih in, kar je še boljše, objavljajo slike sladoleda. Za več informacij o njihovih izdelkih pa lahko pišeš na njihov spletni naslov info@rokmar.si.

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekŠtudentski boni 2023/24: Pomembni roki in informacije
Naslednji članekNa 9. dobrodelnem Postojnskem teku ga je žgalo
info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.