AFP prehranski svetovalec

V današnjem času so informacije o prehrani dostopne na vsakem koraku. Kljub temu prekomerna telesna teža še vedno povzroča preglavice marsikateremu posamezniku. Razlog se skriva predvsem v površinskih nasvetih, ki se ne dokopljejo do temeljev zaradi katerih ljudje ne morejo urediti svojega prehranjevanja.

Z nasveti o zdravem načinu prehranjevanja se srečujemo vsakodnevno pa vendar se večina populacije v zahodnih državah še vedno sooča s prekomerno telesno težo in nezdravim prehranjevanjem.

Si tudi ti želiš kredibilnih informacij s katerimi lahko svetuješ drugim in jim pomagaš do zdravega načina življenja?

Pridruži se nam na tečaju AFP prehranski svetovalec, ki smo ga sestavili s pomočjo dietetične ter medicinske stroke. Na tečaju boste na enostaven vendar poglobljen način pridobili praktično in teoretično znanje o osnovah zdravega prehranjevanja, ki temelji na znanstveno dokazanih podatkih.

Praktični del tečaja vključuje učinkovite strategije za sestavo prehranskih načrtov za dolgotrajne rezultate, ki smo jih sestavili v sodelovanju z medicinsko in dietetično stroko.

Na tečaju te bomo naučili:

  1. kako ločiti kredibilne informacije od mitov o prehrani
  2. kako enostavno urediti prehranjevanje svojim strankam
  3. resnico o prehranski industriji
  4. enostavne strategije za doseganje dolgoročnih rezultatov
  5. da zdravo prehranjevanje ne temelji na izločanju živil

Pridobi diplomo iz prehranskega svetovanja, osvoji celovito znanje o osnovah zdravega prehranjevanja in pridobi praktične izkušnje za takojšni pričetek dela, hitro rast ter nadaljni razvoj v fitness & wellnes industriji (brez potrebnega predznanja).

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.