Čudne stvari, ki so jih ljudje našli v svoji hrani

Kondom na krožniku.
Foto: Bru-nO iz Pixabay

Vsi smo že kdaj doživeli, da smo v hrani našli kakšen las. Žal bi si ljudje v naslednjih primerih še kako želeli, da bi v hrani našli samo las. Katere so torej tiste najbolj čudne stvari, ki so jih ljudje našli v svoji hrani?

Zob v čokoladici Milky Way

Sue Calhoun je bila z možem na potovanju v Dallas. Tja sta potovala po nov traktor. Ker sta zakonca rada potovala, se je Sue navadila, da se na vsakem potovanju med vožnjo ustavi na prigrizku. Njena najljubša kombinacija je bila kola in čokoladica Milky Way. Ustavila sta se na črpalki, kjer je Sue kupila tako sladko pijačo kot čokoladico. Sprva ni bilo večjih težav, pri drugem ugrizu je Sue mislila, da je ugriznila v orešček, ko je pogledala, pa je hitro ugotovila, da je šlo za zob. K sreči Sue svojih zob ni poškodovala, s strani proizvajalcev pa je prejela opravičilo in kupone za zastonj čokolade.

Pajek med grozdjem

Leta 2015 je ženska v bližini Detroita, v lokalnem Wal-Martu kupila grozdje. Ko ga je doma umivala, je med grozdjem našla pajčevino. Pogledala je v škatlo in zgrožena zagledala pajka. Kasneje je na večjo grozo ugotovila, da je šlo za črno vdovo, enega najbolj strupenih pajkov v ZDA in na svetu. Pajka je ubila in kontaktirala trgovino. Neverjetno se je podobna stvar v Bostonu zgodila Jorgeju Fuertesu in njegovemu sinu, ki sta v grozdju našla kar dva pajka.

Woman finds black widow spider in bag of grapes from Troy Walmart

Žabe v zamrznjeni zelenjavi

Pojava žab med zamrznjeno zelenjavo ni tako redek. Eden od nesrečnikov je Tim Hoffman, ki je žabo našel ravno v zamrznjeni zelenjavi. Kontaktiral je trgovino, ki je zelenjavo odstranila iz trgovine. Podobno situacijo je doživela tudi Chastity Erbaugh, ki je žabo našla v zelenem fižolu. V enem od bolj bizarnih primerov so žabo našli v pločevinki dietnega Pepsija, kar samo potrjuje dejstvo, da nič dobrega ne pride iz dietnih stvari.

Woman finds frog in frozen veggies

Železna vzmet v hitri hrani Taco Bell

Hitra hrana sama po sebi ne velja za najbolj zdravo, prav tako se je prav vprašati, ali je meso v restavracijah hitre hrane sploh meso, a vsaj prepričani smo, da je hrana užitna. No, tega ne moremo reči za žensko iz Kalifornije, ki je leta 2015 v Taco Bellu naročila quesadillo in v njej našla majhno vzmet. Ugotovili so, da je ta najbrž padla iz kemičnega svinčnika. Gospa se k sreči ni poškodovala, poleg tega pa je po tem dogodku prenehala hoditi v restavracije s hitro hrano.

Woman Claims She Found Spring In Taco Bell Food - Newsy

Žeblji v makaronih

Selimo se v Anglijo, kjer si je Rebecca Shorten nekega popoldneva leta 2008 zaželela hitrega kosila in si pogrela zamrznjene makarone. Začela je z obrokom in ugriznila v nekaj trdega, z nekaj težavami je stvar pogoltnila. Ko je hrano pogledala od blizu, je zgrožena našla dva železna žeblja. Sama je odšla v bolnišnico, kjer so ugotovili, da je pogoltnila žebelj. Sprva se je vrnila domov, a se naslednji dan vrnila v bolečinah. Dokler žebelj ni prepotoval čez njen prebavni sistem, je ostala na intenzivni enoti, prav tako nikoli več ni jedla zamrznjenih makaronov.

Britvica v pijači iz restavracije Wendy’s

Leta 2016 je Aubrey Simonds s svojo družino odšla v restavracijo s hitro hrano Wendy’s. V pijači hčerke je družina našla britvico. Stvar so prijavili oblastem, ki so ugotovile, da je nekdo v restavraciji čistil s pomočjo britvice in jo nato spravil v kozarec, da se ne bi izgubila. Nekdo drug pa je pomotoma ta kozarec uporabil. Restavracija se je seveda opravičila in nihče ni bil poškodovan.

Miš v pločevinki Mountain Dew

Leta 2009 je Ronald Ball v svojem Mountain Dewu našel miš. Logično je tožil PepsiCo, proizvajalca pijače za odškodnino, vredno 75 tisoč dolarjev. Podjetje se je sprva branilo. Njihovo stališče je bilo bizarno, in sicer, da je nemogoče, da bi miš v pijači ostala cela, saj bi se morala razgraditi in razpasti. Kasneje so se z oškodovancem poravnali zunaj sodišča. Najverjetneje pa bi morali za prihodnje razmisliti o promociji pijače, saj trditev, da se v njej razgradijo živa bitja, ni ravno optimalna.

Dead Rat Found in Soda Pop, Mountain Dew Lawsuit, Phosphoric Acid, Food Chemical Info | Psychetruth

Prst v zamrznjeni kremi

Clarence Stowers je nekega dne užival, ko je jedel čokoladno kremo. Kar naenkrat je ugriznil v nekaj trdega in presenečen ugotovil, da je šlo za prst. Kontaktiral je trgovino, v kateri je kupil kremo in izvedel, da je med mešanjem delavec izgubil del prsta. Nekdo drug pa je mešanico vseeno dal v lonček. Stowers je prst obdržal zaradi možnosti tožbe.

Črvi in ličinke v mandarini

Nov pripetljaj iz Anglije. Hassan Ali je v lokalni trgovini kupil mandarine, ki so jih za malico jedli z njegovimi sodelavci. Pojedli so tri mandarine, medtem ko je ostale vzel domov. Ko si je doma znova zaželel mandarin, je že ob vonju ugotovil, da nekaj ni v redu. Olupil je prvo in ugotovil, da so v mandarini črvi in ličinke. Hitro je vzel preostale mandarine in jih vrgel v smeti.

Kondom v juhi

Laila Sultan se je leta 2003 v restavraciji v Kaliforniji odločila, da bi poskusila juho iz školjk. Ko jo je dobila prvič, ni bila zadovoljna, saj je bila juha mrzla. Zato je zahtevala, da dobi novo. To je tudi dobila, a kaj, ko je v juhi našla kondom. Sultan je restavracijo tožila in se z njo kasneje poravnala zunaj sodišča. To pa ni edini primer, ko so kondome našli v hrani. Obstaja kar nekaj primerov, ko so ljudje trdili, da so kondome našli v McDonaldsovem Big Macu.

VIRListverse
Prejšnji članekPokukajte v njene misli in odigrajte z njo partijo šaha!
Naslednji članekDigitalni bon za študente in dijake: Vse informacije o digi bonu 22

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.