Dekoracija sladoleda na 1001 način

Korneti sladoleda z različnimi posipi
Foto: Rokmar d. o. o.

Sladoled je vedno božanski, vso od prvih toplejših dni pa do zgodnjih znakov ohlajanja. No, seveda tudi vmes. Kot pri večini ostalih reči je tudi pri sladoledu zgodba dokaj enaka. Če bo videti fantastično, bomo veliko bolj navdušeni, da ga poskusimo. Sladoled lahko okrasimo z dekorji in ga tako povzdignemo na povsem novo raven.

Neskončnost dekorjev za sladoled

Dekorji za sladoled so dokaj neskončna skupina, saj lahko sladoled in sladice okrasimo z marsičem. Razlika je predvsem v raznolikosti in kakovosti, ki jo je potrebno ob širokem naboru še vedno obdržati. Kateri so tisti najboljši in najbolj okusni dekorji za sladoled?

Sadni dekorji

Sadni dekorji so zelo priljubljeni pri okraševanju sladoleda. Narejeni so na osnovi sadja in z visokim deležem koščkov sadja. So fenomalna izbira za obogatitev sladoledov, s sadnimi dekorji pa lahko okrasite tudi torte, palačinke, vaflje, frozen yogurt in vse preostale sladice. Amarena, ananas, figa, hruška grozdje in limeta so sveži in nevsakdanji okusi. Lahko pa izbereš tudi klasike, kot so jagoda, gozdni sadeži ali malina.

Veganski in dietni sladoledi Rokmar za vse navdušence nad okusi
Foto: Rokmar d. o. o.

Posipi in dekoracije

Posipi in dekoracije so namenjeni užitku in nadgradnji videza ter okusa. Vse od barvnih zvezdic, hrustljavih drobcev lešnikov ali karamel, mehkih mering in celih lešnikov. Za dodatek hrustljavosti, pisanosti in celotno vizualno predstavitev sladoleda.

Krok in Krem dekorji

Gladki in hrustljavi dekorji ponujajo raznovrstno dekoracijo sladoledov in sladic. Serija dekorjev Krok je obogatena s hrustljavimi koščki lešnikov, mandljev, čokolade, karamele, piškotov in drugih. Serija dekorjev Krem ponuja gladke dekorje iz bele ali temne čokolade, arašidov, limone, kokosa, pistacije in mnogih drugih.

Dekorji za sladoled z dolgoletno tradicijo

Najboljše in najbolj raznovrstne dekorje za sladoled lahko dobiš pri podjetju Rokmar d. o. o. Dolgoletna tradicija snovanja sestavin za sladolede in sladice je dovoljšen razlog za prečudovite in okusne dekorje za sladoled. Če želiš, da bodo tvoji sladoledi in sladice zaživeli v svoji najlepši luči, je tu Rokmar.

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekŽeliš izvedeti skrivnost športnega uspeha reprezentantov Roka Možiča in Jana Kozamernika?
Naslednji članekRupi Kaur izdaja novo knjigo
logo Rokmar
info@rokmar.si| Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.