Hitro pripravljeni obroki so lahko tudi kvalitetni

Kaj običajno ješ za zajtrk ali malico? Kavo in rogljiček? Kosmiče, ki so potopljeni v sladkor? Ali zaradi časovne stiske preskočiš kakšen obrok? Kvaliteta hrane, ki jo uživaš vsaj trikrat na dan bistveno vpliva na tvoje zdravje, nivo energije, mentalne zmogljivosti in celo na tvoje socialne veščine. Vemo, da se ti vedno mudi in pogosto nimaš časa za pripravo obroka, polnega vitaminov in mineralov, ki poskrbijo za tvoje optimalno delovanje. Zate imamo zato pripravljeno pravo rešitev!

Funkcionalni obroki, pripravljeni v dveh minutah

Polnovredni obroki so nujni gradniki za naše zdravje. Ker pa pogosto terjajo malo več časa in napora, jih hitro odrinimo na stran. Na srečo obstaja Zivabowl, priročen in hitro pripravljen polnovreden obrok iz nepredelanih živil. Primeren je tudi za vegane, diabetike in razne diete (lchf in keto). Priprava je tako enostavna, da res nimaš izgovora za izpuščanje polnovrednih obrokov in zlahka vzdržuješ zdrav življenjski stil. Tako se dolgoročno izogneš debelosti, diabetesu, Alzheimerju in ostalim kroničnim boleznim, ki jih začnemo ustvarjati že v mladosti in so posledica oblikovanja slabih življenjskih navad oz. življenjskega stila ter kratijo kvaliteto našega življenja!

Ženska pripravlja obrok

Zivabowl obroki so brez dodanega sladkorja in žit, zato so primerni tudi za diabetike in tiste, ki se izogibajo glutenu. So bir beljakovin, ki so osnova vsake prehrane. Pohvalijo se lahko tudi z visoko vsebnostjo vlaknin in omega-3 maščobnih kislin. Zdrav obrok, ki ga lahko pripraviš v eni sami minuti! 

Poskrbi za svoj imunski sistem 

Vsi vemo, da moramo v trenutnem obdobju še bolj paziti na naš imunski sistem. Hrana je pri tem osnovnega pomena. Zivabowl obroki naš imunski sistem podpirajo na dva načina: 

  • vse sestavine delujejo protivnetno in ne obremenjujejo imunskega sistema, zato se lahko bori proti raznim boleznim 
  • vsebujejo veliko vlaknin, ki so hrana za naše koristne mikroorganizme – našo prvo obrambno linijo v črevesju. Zadostne količine vlaknin so tudi ključne za vzdrževanje neprepustnosti črevesja – našo drugo obrambno linijo. 

Zlato mleko v kozarcu, mešanica v vrečki, okoli pa sestavine

Si že poskusil zlato mleko? 

O prednostih tega zdravilnega napitka se govori že tisočletja. Glavna sestavina je kurkuma, ki ima številne zdravilne učinke. Pri Zivabowl so tradicionalno zlato mleko še nadgradili in nastal je Zlati vir mladosti za dober spanec. Gre za hitro pripravljen napitek s kurkumo in kolagenom. Ta poskrbi, da je globok spanec tudi lepotni (skrb za gladko kožo se začne že v mladosti). 

Zdravje naj bo na prvem mestu 

Čez dva tedna se bo začelo novo študijsko leto in kot bi mignil bo zmanjkalo časa za zdravo in uravnoteženo prehrano. Namesto klasičnega študentskega obroka iz hitro pripravljene pice si raje privošči zdrav in polnovreden obrok Zivabowl. Nasitil te bo za veliko dlje kot hitra hrana, po njem ne boš utrujen in z lahkoto se boš posvetil predavanjem. Pa še tvoje telo (in prebava) ti bo hvaležno. 

Urednica revije Študent

Prejšnji članekKrvodajalske akcije v oktobru 2021
Naslednji članekV odkrivanju poklicne poti
Katja Stojić

Urednica revije Študent

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.