Prav kmalu bo tukaj sezona grozdja. Grozdje telo osveži in oskrbi z minerali in vitamini. Tako organizem čisti, blaži staranje, preprečuje demenco in lajša bolečine. Grozdje pa ni izvrstno le za surovo uživanje, ampak tudi za vino in sok ter sladoled, ki še tako paše v teh poletnih vročinskih valovih. Si že poskusil Rokmarjev sladoled Izabela z okusom rdečega grozdja?
Za izdelavo sladoleda Izabela potrebujemo:
- 1000 g osnovne sadne baze
- 80 gramov aromata grozdje
- preliv Izabela
Navodila za pripravo:
- v osnovno sadno bazo odtehtamo aromat Grozdje, premešano in vlijemo v stroj za sladoled,
- ko je sladoled pripravljen, ga enakomerno porazdelimo po ohlajeni banjici in oblikujemo,
- na koncu sladoled prelijemo z dekorjem Izabela.
Vsak sladoledar lahko banjico okrasi po svojih željah. V Rokmarjevi ponudbi se namreč nahaja bogata izbira različnih posipov in dekoracije. Za piko na i pa lahko dodamo še venček svežega grozdja.
Za še več nasvetov in receptov obišči spletno stran Rokmar. Spremljaj tudi njihov Facebook profil, kjer sledilce redno obveščajo o novostih. Prepusti se sladkanju in si privošči najboljši sladoled v Sloveniji!