Najboljši sladoled z okusom po čokoladi in višnjah

Banjica sladoleda

Obožuješ kombinacijo čokolade in višenj? Nisi edini! Ta slastna sladko-kisla simfonija okusov je božanska v vseh oblikah, poleti pa se prileže predvsem v sladoledu. Spodaj s teboj delimo recept za sladoled, ki je prava klasika dolgih poletnih večerov!

Za izdelavo sladoleda Rok chéri potrebuješ:

Navodila za pripravo

  1. V mlečno bazo dodamo aromat ROK CHÉRI.

  2. Ko je sladoled pripravljen, ga nekaj izmečemo v ohlajeno banjico, nekoliko zgladimo ter dodamo glazuro MIRROR GLAZE ČOKOLADA, spet izmečemo nekaj sladoleda, katerega prelijemo z dekorjem AMARENA. Postopek ponavljamo do želene višine.

  3. Zadnjo plast zgladimo ter prelijemo z dekorjem AMARENA ter glazuro MIRROR GLAZE ČOKOLADA.

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekArabika in robusta, sploh vemo, kakšno kavo pijemo?
Naslednji članekTeh viski receptov se ne bi branili niti najboljši mojstri na svetu
info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.