Najboljši trik za izboljšanje sladoleda

Punca je sladoled, okrašen z dekoracijo
Foto: ©plusminus20 iz iStock

Sladoled je sladoled, o tem ni nobenega dvoma. Kot pri mnogih stvareh v življenju pa je tudi pri sladoledih pomembna njihova predstavitev. Kar bomo dali na sladoled, bo najverjetneje tudi prva reč, ki jo bomo okusili. Posipi in dekoracije za sladoled so številni, v njihovi poplavi pa se je vedno dobro odločiti za najbolj kakovostne. Pisane zvezdice, karamelni kristalčki, puhasti oblački, drobci lešnikov in mnogo drugega. Kako najti najboljšo dekoracijo in posipe za sladoledne čudeže?

Posipi in dekoracija so dejanska češnja na sladoledu

Tako kot obleka naredi človeka, je tudi pri sladoledih prvi vtis zelo pomemben. Sladoled je lahko najbolj okusen in kremast na svetu, a če ni videti privlačno, se lahko zgodi, da ga ne bo nihče niti poskusil. Posipi in dekoracije so namenjeni čistemu užitku in popolni nadgradnji sladoleda, ki je bil ustvarjen. Sladoled lahko okrasiš s karamelnimi kristalčki, ki so hrustljavi in polnega okusa karamele. Uporabiš jih lahko za posip po sladoledu ali drugih slaščicah, kar je velika prednost dekorativnih izdelkov. Večna klasika za okraševanje sladoledov in sladic so seveda pisane zvezdice iz sladkorne mase. Je o njih potrebno povedati še kaj drugega?

Korneti sladoleda z različnimi posipi
Foto: Rokmar d. o. o.

Nekoliko bolj nežna odločitev so vaniljevi hrustljavi drobci Crumbles Gold, ki so s polnim okusom klasične vanilje za dekoracijo vseh sladolednih izdelkov. Med klasike spadajo seveda tudi čokoladni drobci, ki so za mnoge še vedno najbolj priljubljen posip za sladoled. Sladkorni poljubčki iz sladkorja in jajčnih beljakov so dovolj, da sladoledu dodajo še bolj izrazit videz svežine in okusa. Za še bolj naraven okus sladoleda so odlična izbira tudi mandljevi, lešnikovi ali pistacijevi drobci. Hrustljavost, okus in še dodatna dekoracija sladoledov.

Posipi in dekoracije so okusa poln zaključek sladoleda

Rokmarjevi sladoledi že sami po sebi slovijo po kakovosti, okusu in svežini. Posipi in dekoracije za sladoled iz Rokmarjevega laboratorija so fantastičen in edinstven zaključek sladoleda ali drugih sladic. Preveri njihovo ponudbo in se pripravi na vroče dni, a tokrat s še bolj vrhunskim sladoledom.

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekKako si olajšati čiščenje stanovanja?
Naslednji članekMednarodne poletne gledališke in filmske delavnice: Pelji me na morje 2022
logo Rokmar
info@rokmar.si| Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.