Recept za najboljšo torto Robida

Kos torte na krožniku, poleg je pol jagode
Foto: on Rokmar d. o. o.

Ljubitelji svežih in kislih okusov bodo navdušeni nad to slastno torto z okusom robide. Za piko na i smo ji dodali še jagodo, ki bo poskrbela za uravnoteženo kombinacijo sladkobe in svežine. Kako pripraviš to omamno torto? Sledi našim navodilom!

Predhodno spečemo vaniljev biskvit.

Za kremo potrebujemo:

  • 500 g smetane
  • 500 g vode
  • 100 g sladkorja
  • 180 g topgela
  • 150 g aromata CHEESECAKE
  • 50 g aromata ROBIDA

Priprava kreme: Najprej do srednje trdote stepemo sladko smetano. V drugi posodi dobro premešamo ostale sestavine za kremo, tako da ni grudic in jih prilijemo k stepeni smetani. Mešamo z mikserjem na nizkih obratih cca 2 minuti.

Za sadni disk potrebujemo:

  • 70 g topgela
  • 60 g vode
  • 150 g dekorja JAGODA

Priprava sadnega diska: Vse sestavine odtehtamo v posodo in premešamo z mikserjem. Dobljeno maso prelijemo v silikonski model in zamrznemo v šokerju.

Torto dekoriramo z glazuro Mirror Glaze jagoda.

Najboljši okusi slovenske proizvodnje

Najboljše sestavine za torte boš našel pri Rokmarju, kjer poudarek dajejo na kvaliteti sestavin in enostavnosti priprave. Celotno ponudbo njihovih izdelkov najdeš na njihovi spletni strani, slediš pa lahko tudi njihovemu Facebook profilu.

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekBliža se predstavitev novih pametnih ur Huawei: Kaj pričakovati?
Naslednji članekRaziskava Huawei: Kako se odločamo pri nakupu pametnih nosljivih naprav?
info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.