Študentski bon inšpektor: Forum Bar Ljubljana

Forum Bar Ljubljana, študentski boni
Forum Bar Ljubljana, študentski boni Foto: on forumbarljubljana

V novi seriji člankov Študentski inšpektor smo poslali študente pod krinko v restavracije, kjer lahko jemo na študentske bone. Preverili smo ambient, postrežbo in kvaliteto hrane. Pogledali smo, koliko stane doplačilo in kaj dobimo za to.

Tokrat smo obiskali Forum, ki se nahaja na Petkovškovem nabrežju, poleg Mesarskega mosta. V bližini ni na voljo parkirišča, do sem pa lahko pridemo s trolo, saj je postaja oddaljena le par minut peš. Vhod je dostopen invalidom.

Restavracija Forum se nahaja ob Ljubljanici. Zunaj vas pričaka elegantna terasa s čudovitim razgledom. Notranjost je dobro osvetljena in prostorna, okrašena z umetniškimi dodatki.

Za tiste, ki se ne moremo odklopiti od virtualnega sveta, ali moremo dokončati šolsko delo, ni na voljo Wi-Fi. Električne vtičnice za polnjenje telefonov in prenosnih računalnikov niso na razpolago.

Ko smo sedli, nas je ogovorilo prijazno osebje. Postreženi smo bili v razumnem času. Porcije so bile normalne velikosti in vizualno vabljive. Na voljo so tudi možnosti za vegetarijance.

Ne omogočajo dostave.

Povzetek ocen:

  • 💶 Vrednost obroka: 9 €
  • 🪙 Doplačilo: 4,98 €
  • 🥕 Vegetarijansko
  • 🪑 Mize znotraj in terasa zunaj
  • 🦽 Dostopno za invalide
  • Ocena okusa hrane: ♥️♥️♥️
Bon inšpektorji v Forumu !!

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članek5 različic planka različne težavnosti
Naslednji članekOcena filma: Fant in čaplja
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.