Top 5 burgerjev v Ljubljani

Močno verjamem, da so čisto vsi burgerji v Ljubljani odlični po svoje. Izločili pa smo tiste, ki Ljubljano predstavljajo od svojih začetkov in tiste, ki kažejo novo vejo v ustvarjanju burgerjev.

Hood Burger

Res hud burger. Na več lokacijah v Ljubljani je eden izmed najbolj znanih burger »placeov« v prestolnici. Čudovit ambient in ponudba poskrbita, da je Hood Burger eden izmed top burgerjev.

Hood Burger
Hood Burger

Pop´s Place

Močno priljubljen tudi pri turistih, ki pa s svojimi odličnimi burgerji časti tudi domačine. Če si v centru mesta se sigurno oglasi pri Pops’u.

Pop's Place
Pop’s Place

Kavarna Tiskarna

Ime naj te ne zavede. Burgerji pri njih so fantastični in so vodilni burger »spot« za Bežigradom. Več kot vredno vožnje po cesti, da ugrizneš v enega izmed top 5 burgerjev.

Kavarna Tiskarna
Kavarna Tiskarna

Lars and Sven

Z odlično ponudbo so bili eden izmed začetnikov »burger manije« v Ljubljani. Status ohranjajo in se s svojim burger tovornjakov peljejo v kraje kjer burgerjev ni veliko. Odlični!

Lars and Sven
Lars and Sven

Horse Burger

Ljubljanska in slovenska klasika. Perfekten burger, ki predstavlja burger v Ljubljani. Izbrane lokacije in izbrani okusi so tisto kar jih z zagotovostjo postavlja med top burgerjev.

Horse Burger
Horse Burger
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekProteini: da ali ne?
Naslednji članekGlasuj za Mlade upe 2019
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.