Wolt: nova možnost okusne dostave v Ljubljani

Belgrade, Serbia - June 5, 2021: Wolt delivery food service courier riding a bike on city street on a sunny day
Foto: AlexLinch iz iStock

Študentje imamo včasih res težave s pripravami obrokov. Po določenem času ti hrana na bone že malo preseda, tako da si vedno bolj želiš pripravljati hrano doma. Jaz običajno vsak dan hodim v trgovino, ker pri hrani ne znam razmišljati za cel teden vnaprej. Potem pa pride še kuhanje, za katerega po navadi ni časa, še manj pa volje. Sem edina? Verjetno ne … ?

Ko sem se iz domačega kraja preselila v Ljubljano, sem z navdušenjem odkrila možnosti za dostavo hrane. Saj nekaj časa je vse ok, potem pa se naveličaš tudi teh okusov dostavljene hrane, v mojih primerih sem večkrat dobila tudi mrzlo in postano hrano, tako da sem kmalu opustila tudi naročanje.

Wolt

"n"nPicture of a food delivery guy from Wolt cycling in the streets of Ljubljana, Slovenia. Wolt is a Finnish technology company that is known for its food-delivery platform mobile application bought by doordash
Foto: BalkansCat iz iStock

V zadnjem mesecu pa je na tem področju prišlo do spremembe. V Ljubljano je prišel Wolt, finsko start up podjetje, ki ponuja storitev dostave hrane iz različnih restavracij. Nekaj podobnega pri nas že obstaja, vendar sem sama vedno odprta za alternative in rada poskusim tudi kaj novega, kar Wolt sigurno je. Obljubljajo izboljšano uporabniško izkušnjo in raznolike ponudnike hrane. Pri aplikaciji me pritegne to, da lahko točno slediš dostavljavcu, ter točno veš, kdaj bo hrana pri tebi. Ni se mi še zgodilo, da bi hrano čakala dlje, kot je bilo predvideno. Poleg tega je uporaba aplikacije zelo preprosta, pa še super izgleda. K temu močno pripomorejo res lepe slike hrane, ki ti pomagajo pri odločitvi. Imajo tudi zelo hitro podporo uporabnikom, tako da te takoj obvestijo, če je šlo karkoli narobe pri naročilu ali sprejemu naročila v restavraciji. Poslujejo brez gotovine, tako da je plačilo možno samo s kreditno kartico. Če je nimaš, je to lahko tudi končno razlog, zakaj si jo urediš. Sigurno ti bo enkrat prišla prav. Enostavno in brezplačno si lahko kreditno kartico urediš v mobilni banki n26, si ustvariš račun pri Revolut, ali pa si na svoji banki urediš predplačniško kartico.

Wolt aplikacija

Tudi študentske ugodnosti

Wolt ima v svoji ponudbi kar nekaj priljubljenih ljubljanskih restavracij, izbira je že zelo pestra. Sem opazila, da žal zaenkrat še ne ponujajo študentskih bonov, ampak imajo pa veliko izbiro okusne in tudi bolj zdrave prehrane, npr. solate, wrape, štruklje …  Poleg tega nekateri ponudniki že ponujajo študentske ugodnosti. Lars & Sven na primer ponuja študentski meni z burgerjem po ugodni ceni 4,95 €! Naročiti pa moraš vsaj dva menija, saj je minimalno naročilo 10 €, tako da je super, če naročata skupaj s cimrom. ?

Lars & Sven študentski meni

Kako deluje?

Uporaba je zelo preprosta. Na telefon si naloži aplikacijo Wolt (Android, iOS) ter sledi navodilom za registracijo.

Da boš lahko preizkusil vse, kar ti Wolt ponuja, pa imamo zate tudi posebno promocijsko kodo STUDENTSI, ki jo vpišeš ob registraciji v polje promo koda na koraku, kjer vpisuješ svoje ime, priimek in telefonsko številko. Lahko pa se vpiše tudi naknadno pod Moj profil, Prisluži si Wolt kredite. . S to kodo pridobiš 6 € popusta za prvo naročilo! ?

Prečekiraj in začni Woltati tudi ti!

Prejšnji članekHuawei v rekordnem času razposlal 200 milijonov telefonov
Naslednji članekPrvi povsem ženski sprehod po vesolju

2 KOMENTARJI

  1. Ko se prijavite v Wolt, preprosto dodajte promocijsko kodo SLOVENIA, da dobite 5 € za prvo dostavo hrane v Sloveniji.
    Wolt je aplikacija, ki vam omogoča naročanje hrane iz lokalnih restavracij. Lahko tudi naročite na njihovi spletni strani.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.