7 top modnih trendov, ki so se včasih zdeli čudni

Pred dvajsetimi leti jih ni nosil nihče, danes pa so ti modni kosi must-have vsake trendi omare. Koliko jih našteješ v svoji?

Eko vrečke iz blaga

vrečka iz blaga

Danes je bombažna vrečka nepogrešljiv pripomoček vsakega študenta. Kupiš lahko vrečke vseh možnih barv, z zabavnimi napisi in poslikavami. Svojo najljubšo lahko poiščeš in naročiš v spletni trgovini Fox Boutique.

Bombažna vrečka je že zdavnaj postala trendi statment kos, ki se znajde v omarah modnih navdušencev. Modno in praktično – we love it!

 

Torbice, ki se nosijo okoli pasu

ženska v rumenem plašču

Še deset let nazaj so bile tovrstne torbice rezervirane za športnike, poulične trgovce in praktične fotre, danes pa je kakovostna belt bag močan statment kos, ki ga preprosto moraš imeti.

Majhna, vendar ravno prav velika torbica je idealna za ključe, telefon in nekaj denarja. Pa še svojemu outfitu boš instantno dodal piko na i.

Oversized blazerji

ženska v blazerju

Oprijete blazerje so grobo izpodrinili oversized. Vsaka modna navdušenka mora v omari imeti blazer, za katerega bi babica rekla, da ji je približno trikrat prevelik. Ne muči se preveč z iskanjem, v naslednjem šopingu izberi dve številki prevelik blazer in že si ready za kavo v središču ali milansko modno pisto.

Sandali z nogavicami

nogavice s sandali

Ali jih ljubiš, ali sovražiš. Modni navdušenci (še posebej moški) so trend nošenja nogavic v kombinaciji z odprtimi poletnimi sandali pograbili. Najpopularnejše so visoke bele nogavice, ki segajo vsaj do polovice meč.

Ženske kombinirajo visoke pisane nogavice z odprtimi sandali z visoko peto.

Torbe iz slametorbica

Tudi torbice iz slame so v zadnjih letih našle svoj prostor na policah modnih navdušenk. Dostopne so kot majhne clutch torbice, v obliki velikih cekarjev, okrogle, pravokotne, kvadratne…

Prav res živimo v eri slamnatih torb!

Kratke hlače v kombinaciji s hoodiejemhoodie

Še en trend, ki ga obožuješ ali sovražiš. Hoodie bi lahko imenovali kar oblačilo naše generacije, saj je idealen za skoraj vsako priložnost, ki doleti slehernega študenta. Si ga to poletje upaš kombinirati s hotkicami?

Kavbojski škornji

fant in dekle v škornjihKavbojske škornje smo pred kratkim videli le v western filmih. Če se jim ni mogel odreči niti Ted Mosby (How I met your mother), zakaj bi se jim upirali mi?

Pokombiniraj jih z luštno poletno oblekico ali z njimi poudari linijo oprijetih kavbojk.

 

Kaj od naštetega najdeš v svoji omari? Zaupaj nam v komentar.

Prejšnji članek»The Show Must Go On«
Naslednji članekMagister ekotehnolog – kdo je, kaj zna in kje je zaposlen?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.