Kaj v sodobnem svetu pomeni lepota?

Two beautiful different age woman with perfect skin headshot portrait. Senior lady and young girl in underwear standing back-to-back posing for camera. Spa beauty salon procedure and home skincare
Foto: deniskomarov iz iStock

Kaj v sodobnem svetu pomeni lepota? Menim, da odgovora ni mogoče omejiti na enostavno definicijo. Je večplasten in kompleksen koncept, ki ga določa percepcija vsakega posameznika. Lepota je v očeh opazovalca. Je subjektivna, zato jo jaz in ti drugače čutiva in vidiva. Vsem vzbuja prijetne občutke, notranjo izpopolnjenost in duševni mir, zato je od vedno zvesta sopotnica človeške civilizacije.

Vsaka vizija lepote je pravilna in ne le to, lahko jih imaš več. Meni pojem predstavlja tudi jutranje ličenje. Zame poudari mojo ženskost, samozavest in samopodobo. Je tudi jutranji ritual, ki mi pomaga začeti dan. Uživam v uporabi dobrih ličil in to ponuja blagovna znamka Deborah Milano. Zato sem še toliko bolj uživala na dogodku Diva Oasis, ki ga je ta organizirala. Tam nam je izjemno priznani vizažist Luca Mannucci predstavil svojo vizijo lepote ter združil tradicijo in sodobne trende ličenja ter z uporabo vrhunskih izdelkov blagovne znamke ustvaril osupljive videze.

S kombinacijo barvnih citrusov in vrtnic so na dogodku ustvarili iluzijo sanjskega kotička – prostor, kjer se lahko vsak trenutek dneva počutiš kot prava diva. Vsak kotiček je bil namreč okrašen tudi z novimi ličili znamke Deborah Milano na voljo za preizkus.

Poletni makeup

Izdelka, ki izstopata

Ob koncu dogodka smo prejeli tudi darilno vrečko z novimi izdelki. Vse sem preizkusila in čisto vsak darovan kos ličila mi odgovarja. Vendar sta zame dva izdelka najbolj izstopala – Deborah Milano BB Krema 5 v 1 in Deborah Milano Skin Booster Foundation.

  • Deborah Milano BB Krema 5 v 1 je pravi zaveznik sodobne ženske. Ta inovativni izdelek ponuja pet ključnih lastnosti v eni sami kremi: hidratacijo, izenačevanje tena kože, prekrivanje nepravilnosti, zaščito pred UV žarki ter antioksidativno zaščito.
  • Skin Booster Foundation je veliko več kot le kozmetični izdelek, je močna kombinacija sestavin ličil in nego kože, ki koži dajejo prepotrebno spodbudo energije in sijaja. Je tudi serumska podlaga nove generacije s fluidno teksturo, ki izenači ten kože.

Sta popolna izdelka za poletni makeup, ko dekleta potrebujemo lažje kozmetične izdelke, ki so na koži videti naravno in ne mašijo por.

Za zaključek bi s tabo delila še mojo drugo interpretacijo lepote. Menim, da jo čutimo in ne vidimo. Ne pozabi, pojem ne predstavlja le zunanje lepote, tudi notranjo – tvoj odnos do sveta, ljudi in tvojo osebnost.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.