Ljubljanski gleženjčki odslej na toplem z novim trendom

Goli gležnji
Na troli je verjetno malo topleje. Vir slike: Instagram

V Ljubljani se že nekaj let pojavlja modni hit golih gležnjev sredi zime, a prezeble lastnike gležnjev čakajo spremembe.

Trenutno so najbolj trendovski del telesa (gleženjčki) sicer tudi žrtve raznih paparazzijev, saj pogosto pristanejo na Instagram profilu ljubljanski_gleznji. (Ki mu moraš nujno slediti in preveriti, če so slavni postali tudi tvoji goli gležnji.)

Gleženjčki imajo skoraj 2000 followerjev, profil obstaja od oktobra 2018, njihov opis pa privablja ljudi, naj pošiljajo gole gležnje drugih ljudi.

Letos na vidiku spremembe

Spremembe se obetajo prav vsem lastnikom premraženih gležnjev, ki si želijo malo topline. Modna industrija je namreč letos na področju nožne/gleženjske mode naredila velik korak naprej. Morda je na pohodu nov trend!

Gre za miniaturne pletene šale za gležnje, ki bodo lastnikom pogreli dušo in gležnje. Prve so opazili v italijanskemu Milanu, o novi »pogruntavščini« pa je poročala lokalna modna revija Lercio.

Slika šalov za gležnje
Tudi tvoje gležnje kdaj zebe? Preizkusi!
Vir slike: Instagram

Ni še sicer jasno, ali si lahko lastnik ne dovolj dolgih hlač okoli gležnjev zavije kakršenkoli šal ali je potrebno kupiti prav posebne šale v ta namen.

Se boš pridružil novemu trendu? ?

Prejšnji članekDelo preko študentskega servisa – kaj imam jaz od tega?
Naslednji članekEpileptiki tarča novega napada na Twitterju

2 KOMENTARJI

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.