Najbolj vroči trendi, ki jih bo želela imeti prav vsaka modna poznavalka

Kaj bo najbolj modno letošnjo toplo sezono? Zopet bomo lahko nosile čudovite romantične obleke in zanimive kroje, vse pa bo v velikem obsegu in pompoznosti. Tudi kosi oblačil, ki se večinoma nagibajo k minimalizmu, bodo to toplo sezono zablesteli v majhnih detajlih. Torej, kaj bodo modne navdušenke nosile to pomlad in poletje?

Volančki

Vse od pridiha viktorijanskih bluzic do naborkov, trend volančkov in gubanja je našel svojo pot v mnoge modne kose. Sprejmite ta trend in ga ženstveno kombinirajte s parom ekstra visokih salonarjev na špico in elegantno torbico.

Gola ramena

Takšen trend je v preteklosti že imel svoj trenutek slave, vendar to pomlad in poletje, ga bodo oblikovalci predstavili v novi luči. Oblačila bodo krojena tako, da bodo odkrita resnično samo ramena, pletenine bodo tako bolj zračne, plapolajoče obleke še bolj plapolajoče, vse skupaj pa bo še za korak bolj zapeljivo.

Čipkaste spalne srajce

Trend čipkastih drznih kosov je navdihnila ravno Dekle v beli srajci s klobukom.večerna čipkasta spalna srajca in spodnje perilo. Enostavne elegantne kratke obleke s tankimi naramnicami bodo več kot primerne za preprosto pomladno kavico, enostavni padajoči materiali pa bodo poudarili eleganco vaše silhuete. Pazite le, da vse skupaj kombinirate s pravo mero dodatkov in obutve.

 

Umetniška duša

Mešanica usnja in čipke s prosojnimi materiali in padajočimi kosi so še kako zaželen trend to pomlad. Sloji različnih materialov naredijo čudovito in modno strukturo in 3D efekt. Oblikovalci so tako to sezono posegli po mnogih različnih materialih in jih harmonično združili v pravo umetnijo, ki je še kako nosljiva.

Plise prosim!

Plisiranje ni striktno rezervirano le za dame in punčkasta dekleta. Tokrat so oblikovalci preoblikovali žensko silhueto s kiparskim dotikom na pliseju. Dodana je bila struktura in drznost, ki se odlično spogleduje s takšnim načinom gubanja. Primeren je tako na oblekah, krilih, kot tudi dodatek na zgornjih delih oblačil.

Poudarjen pas

Nikoli še ni bilo lažje pokazati svoje silhuete peščene ure in jo še poudariti s pasom, ki ga preprosto zavežemo okoli svojega pasu. Oblikovalci so poslali v sezono trend, ki največ pozornosti da ravno na naše elegantne pasove na prav vseh modnih kombinacijah. To so dosegli s plaščki na katerih so pasovi in pa s preprostimi pasovi na visokih hlačah in krilih.

Udoben in trendni korak

Športni copati so očitno postala stalnica na modnih stezah. Za letošnjo sezono so rezervirani svetli in obilni športni copati z razširjenim in/ali dvignjenim podplatom. Športni copati so modni slog, ki so mu še posebej hvaležne vse predstavnice nežnejšega spola, saj predstavljajo udobno alternativo za vsakdan. Mi pa priporočamo športne copate ara, ki ponuja lahke in modne modele, ki so letos v trendu.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.