Šola za prave ženske

Green Home. smiling elegant woman with long wavy hair at modern home in sunny day in green pants and grey blouse sitting in a blue armchair.
Foto: CentralITAlliance iz iStock

Prihaja pomlad in z njo se začne prebujati vsa narava. Morda to pomlad potrebujete spodbudo tudi vi, da nekaj naredite zase, samo zase!

Šola za “prave” ženske je končno tudi v Sloveniji. V dveh mesecih boste v njej spoznali majhne skrivnosti velikih mojstrov, ki vam bodo obudile vaše prave čute – da postanete SAMOZAVESTNE, ŽENSTVENE IN OČARLJIVE.

Vsebina programa:
– Kakšna je samozavestna in očarljiva ženska
– Celo življenje se učimo (sem prava dama!)
– Skrivnosti dobrega oblačenja
– Osnove protokola in lepega obnašanja
– Negovani in urejeni lasje
– Spoznavanje različnih temperamentov
– Kratka šola ličenja
– Telo – tempelj naše duše
– Življenje je kot igra na odru
– Zaključni večer presenečenja (nepozabno)

Šolo bo vodila Neža Gregorcic Zgombic, direktorica podjetja STATUS. Na Marangoni Institut v Londonu se je usposobila za svetovalko za osebni izgled in pridobila naziv »Image Consultant«. V Sloveniji je oblikovala in vodila več modnih svetovalnic, kjer poleg nje svetujejo tudi modne svetovalke podjetja StatuS (Emporium, Nama, Labod CML – Ljubljana, Maximarket, Avenija Mode, Modiana – City Center v Celju, Modna hiša Maribor, The Earth Collection – Domžale). Poleg Neže Gregorčič Žgombič vas bodo z znanjem in pozitivno energijo “oborožili” tudi: priznana voditeljica in trenerka javnega nastopanja Anja Križnik Tomažin, predavateljica Anja Žagar Tempera d.o.o., Frizerka Edisa Abdič, osebni trener Matej Bunderla in vizažistka Irena Sladič.

ČAS IN KRAJ ŠOLE: ob torkih in četrtkih med 17.00 in 20.15 uro, s pričetkom v torek
29. marec 2011, v prostorih podjetja Propiar d.o.o., Šmartinska 152, Ljubljana.

DODATNE INFORMACIJE dobite na telefonu 040 204 045 ali pa pišite na e-mail naslov: status1@siol.net!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.