4 preproste frizure za lene dni

6

Bolj kot se bližata jesen in zima, bolj si želimo udobja in zadnja stvar, o kateri razmišljamo so naši lasje. In ker bomo imeli tudi vedno več dela s šolo, je pametno, da imamo nekaj preprostih frizur za takšne dni.

Zate smo zate pripravili štiri preproste frizure za lene dni, s katerimi pa boš še vedno videti sveže in simpatično, ne glede na to koliko časa boš za to potrebovala in koliko truda boš vanje vložila.

Obroč ali trak za lase

Najlažja rešitev za lene dni je, da v lase preprosto daš trak ali obroč za lase. So v trendu, zabavni in jih lahko najdemo v različnih oblikah in stilih, tako da boš zagotovo našla takšnega, ki bo ustrezal tvojim oblačilom in osebnosti.

Razmršena figa

Klasična izbira za lene dni. Zmršena figa je brezčasen videz za lenobne dni, ko se ti ne da ukvarjati z lasmi. So simpatične in stilske, lahko jo nosiš visoko na glavi ali bolj nizko na tilniku. Za bolj moderen videz lase lahko spneš z veliko elastiko.

Visok čop

Ni bolj enostavne frizure kot je visok čop. Ob strani pusti še nekaj pramen, ki jih zaviješ okoli elastike. Najboljša stran visokih čopov je, da so lasje ves čas umaknjeni iz obraza.

Kita ob strani

Lase prestavite na eno stran, jih razdelite na tri dele in spletite kito. Če želite bolj razmršen videz, samo malo povlecite lase ven in pustite, da obkrožajo vas obraz.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši ime
Prosim vpiši svoj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.