Erotična zgodba: Otok (1. del)

A good-looking man getting a back massage lying down in SPA
Foto: ALotOfPeople iz iStock

Ko je bil povabljen na morje s strani Tilnovih sestričen, mu razlog ni bil čisto jasen. A si je raje rekel, da to ni pomembno, načrtov za poletje ni imel in en teden v samoti majhnega dalmatinskega otoka je zvenel božanski.

Sanjo in Asjo je že spoznal. Nekajkrat so bili skupaj na pijači ali pa bili gostje na Tilnovih žurih v Rožni. Punci sta ga na morje povabili na eni izmed pijač ob Ljubljanici. Ko so se poslovili, mu je dal Tilen nasvet.

»Samo da veš. Sanja ima rada drzne, Asja pa tiste, ki jih ne more dobiti,« se mu je nasmehnil in pomežiknil. O tem stavku je razmišljal, ko se je vozil na zadnjem sedežu po sončni Dalmaciji. Asja je vozila svoj star bel Twingo in kadila cigarillos. Sanja je imela vlogo DJ–ja in nabijala najnovejše hite balkanske glasbe. Pri tem je velikokrat ošinila Andreja in ga gledala z zelenimi očmi, ki so sijale od navdušenja in dobre volje.

Punci sta si bili zelo različni, čeprav sta bili sestrični. Sanja je bila temne polti, ki jo je dobila po mami. Ta je bila po rodu Grkinja. Rada se je oblačila barvito in izzivalno. Dolge temnorjave lase si je pletla v kito. Asja je bila bolj tiha, a neverjetno zgovorna preko pogledov in nasmeškov njenih polnih, svetlih ustnic. Bila je bleda in suhljata, s kratkimi lasmi, ki so ji segali do ramen in zabritimi ob strani, na soncu so zaradi črne barve čudovito sijali. Prikupen nosek je krasil pirs.

Čeprav ni bila tako izzivalno oblečena, je vseeno dovolila hiter pogled na svoje lepo, čvrsto, suho postavo. Ko so se ustavili na bencinski, je močan morski veter njeno ohlapno črno tuniko pritisnil na njen život in pokazal obris majhnih, malce našpičenih dojk in drobnih trdih bradavičk. Zgleda, da ne mara nositi modrčka. Andrej se je komaj zadrževal, da ni ves čas buljil vanjo, ko so imeli »čik pavzo«. Zdelo se je, da Asja ve, kam gleda. Ves čas je imela nasmešek na obrazu in njene hladne, sive oči so se velikokrat srečale z Andrejevimi.

Sive oči

Enak problem je imel pri Sanji. Njene kratke kavbojke so komaj zadrževale njeno okroglo zagorelo rit in njene oblinaste boke. Bila je obdarjena z oblinami, a pas je imela še vedno ozek. Poleg tega je imela gladke in močne noge. Izza napete bele majice se je dobro videl obris tresočih, polnih jošk, ki jih je Andrej spremljal že na pijačah v Ljubljani in belega, čipkastega modrčka. Ko se je njena majica kdaj dvignila, se je pokazal lep, mehek trebušček, ki ga je oplemenitil pirs v popku. Razmišljal je, da če ga tako razganja samo med vožnjo, kako bo, ko bosta pred njim v kopalkah, mokrih teles.

Dekle z velikim oprsjem v kopalkah

Na otok so prišli malo pred večerom. Do tja so se zapeljali z motornim čolnom, ki je bil kakor hišica na otoku, v lasti Sanjine in Asjine širše družine. Sama hišica je bila čudovita, majhna in udobna, obdana z nasadi dreves in cipres. Zgrajena je bila tik ob obali. Prvi večer so bili utrujeni od poti in so na obali samo spili nekaj piv.

Okoli polnoči je Sanja odšla spat, Andrej in Asja pa sta ostala na obali. Andrej je upal, da ni edini, ki čuti napetost med njima. Noč je bila vroča, soparna. Pljuskanje valov je bilo edini zvok, ki je lomil tišino.

»Pizda, je pa vroče,« je končno pripomnila Asja. Imela je ljubek, nežen glas. Sedaj je bila oblečena samo v moško sivo majico, ki ji je segala do kolen.

»Točno to. Je pa bolje kakor v Ljubljani,« je nekako pripomnil Andrej, začaran z njenim glasom, ki ga je prvič resnično slišal. Asja je pokadila do konca svoj cigarillos in dokončala svoje pivo. Nato se je s svojimi tankimi nogami elegantno, veličastno sprehodila po kamniti plaži do morja. Brez kakršnega koli sramu je slekla majico, jo veličastno odvrgla in počasi vstopila v morje.

Andreja je iz začudenja zbudil pogled na čvrsto, bledo ritko, ki se je nežno zibala in na gol hrbet, na katerem je imela tattoo hudičevega repka, ki je izviral nad njeno ritko. Lunina svetloba je posijala na njeno bledo polt. Upal je, da se bo obrnila in pokazala ostalo goloto. A je bila že pregloboko v vodi, ko se je obrnila in mu zaklicala: »A prideš?«.

Silhueta dekleta v kopalkah
»A prideš?«

Andrej je brez obotavljanja slekel s sebe vso obleko razen spodnjih hlač. Svojo športno postavo je nastavil lunini svetlobi. Dva se lahko tako dražita, je pomislil in postal še bolj samozavesten. Zakorakal je v vodo in priplaval do nje. Nekaj časa sta plavala in se izzivalno gledala, kdo si upa narediti prvi korak. Nato se je pa Andrej spomnil Tilnovega nasveta. Trenutek je prekinil s tem, da je Asjo poškropil z vodo, se potopil in jo potunkal. Najprej se je ustrašil, da mu bo zamerila, a se je na površje vrnila tiha in z nasmeškom.

Seksi nasmeh

Bila je neverjetno huda, z mokrimi lasmi, po njenem ljubkem obrazu so tekle kaplje. Andrej ji je nasmešek vrnil in odplaval na obalo. Usedel se je na tla in prižgal čik. Asja ga je nekaj časa gledala in se nato tudi sama odpravila proti obali. Ko je lahko že dosegla tla, se je čvrsto postavila na noge, da so njene majhne joške poskočile. Stopila je proti Andreju, njena suhljata postava je bila bleščeča od vode in iz njenih trdih bradavičk so padale kaplje. Andrej je v trenutku otrdel. Pripravljen je bil za akcijo. Asja je prišla do njega, ga poškropila z lasmi, ga pobožala po pšeničnih kodrih in mu tiho rekla: »Zdaj bo lažje zaspat, ko sem osvežena,«. Odpravila se je proti hišici in na poti prižgala cigarillos.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.