Nepozabno brucovanje

Ponavadi me študentski žuri ne navdušujejo, sploh pa ne brucovanja. Običajno so tam res sami bruci, ki jih zanima le norenje do jutranjih ur. Sama se raje odpravim domov, si ogledam film ali preberem dobro knjigo.

Sicer pa študentje višjih letnikov tako nimamo več veliko izbire, kam bi odšli žurat, da ne bi bili najstarejši v lokalu. Ko sem se vozila domov, sem razmišljala o današnjem večeru. Ali ga bom tako kot vedno preživela sama doma ali pa se bom mogoče uspela odpraviti na brucovanje, ki se bo odvijalo nedaleč od mojega stanovanja? Pravzaprav bi si zaslužila nekaj ur divjega žura po tem napornem tednu. Prav potrebovala bi eno noč samo zase, da se odklopim in si zbistim misli. Nekaj minut po osmi uri zvečer zazvoni moj mobilnik. “Hej, stara, ob enajstih bova pred tvojim blokom. Greš z nama?” me vpraša kolegica. “Hm, ne vem še. Misliš, da bo kaj zanimivega?” jo vprašam. “Seveda, ti bomo zrihtale enega jebača,” se zasmeji v telefon. OK, pristanem. Saj najbrž ne more biti tako slabo, kot si predstavljam, sploh pa bi bil že čas, da spet spoznam kakšnega novega tipčka. Res sem bedna, če zamudim še eno priložnost. Hitro se stuširam, si uredim lase in vse ostalo ter sem že ob pol enajstih pripravljena na odhod. Na srečo sta tudi kolegici takrat že tukaj, zato ju povabim na pijačo. Spijemo vsaka nekaj “takratkih” in se ob pol polnoči končno odpravimo na tisto brucovanje. Popolnoma brez pričakovanj. Veseli sta, da sem se končno odločila noč preživeti zunaj in ne v postelji.
Noč se je začela dokaj zabavno, naredile smo si svoj žur in se nismo obremenjevale z devetnajstletniki, ki so nas pecali. Norele smo pred odrom in zbijale šale na račun mojega seksualnega pokoja. Ali mislita, da jaz nikoli nisem potrebna? Da se doma nikoli ne pripravim do orgazma? Pred odrom je nastala prava gneča, ko so nastopile glavne zvezde večera. Prerivali smo se in čutila sem, da se ves čas ob mojo ritko naslanja nekaj toplega in trdega. Obrnem se in za seboj zagledam postavnega tipčka, po moji oceni starega okoli petindvajset let, temnih las, športne postave in čudovitih zelenih oči. “Oprosti,” reče in se nasmehne. S svojim pogledom me je začaral in že čez pet minut sva za šankom skupaj naročala pijačo. Pogled na njegovo lepo oblikovano ritko je v meni zbujal poželenje, da bi mu svoje dolge rdeče nohte zarinila vanjo. Smejala sva se, si laskala in kar preveč očitno je bilo, da že ves čas drug drugega slačiva z očmi. Nikakor nisem mogla nehati misliti na njegovo moškost, ki me je prej žulila. Želela sem si, da bi si me vzel od zadaj. “Uau, nora sem na ta komad! Greva plesat!” sem predlagala. Z njim sem se zabavala kot že dolgo ne, poleg tega pa me je še živalsko privlačil. Morda sta imeli kolegici prav, ko sta rekli, da bom našla jebača. Res že kar nekaj časa nisem seksala, toda v tistem trenutku sem bila tako potrebna, da je mojo češpljo zalival val vročine in naslade. Postajala je vedno bolj vlažna in mokra, kar preveč željna njegovega kurca. Ko sem obstala v njegovem objemu, sem vedela, da je danes moj srečen dan. Besede niso bile potrebne, strastni poljubi so povedali vse. Čutila sem, kako se njegova moškost veča in da tudi on komaj čaka, da jo zarine vame. Nisem mogla več čakati, odvlekla sem ga v kot pri šanku, kjer so reflektorji najmanj svetili, mu potegnila hlače do kolen in se ga lotila z jezikom. Nežno sem gnetla in oblizovala njegova jajčka, nato pa sem ga celega porinila v usta. Mmm… Kako to prija, komaj sem dočakala, da poližem tole liziko. Mojo muco je trgalo od poželenja, samo še na to sem mislila, kako ga bo porinil vame. Obrnil me je proti steni, dvignil krilo ter me surovo napičil od zadaj. Na ves glas sem zakričala od ugodja. Še sreča, da je bila glasba tako glasna, da je razbijala po celi dvorani. Njegovi gibi so bili vedno hitrejši in njegovi sunki vedno bolj močni. Važno nama je bilo samo to, da se čimprej potešiva. Posedla sem ga na tla in se na vso moč nasadila nanj. Jahala sem ga vedno hitreje in hitreje, da je ječal od ugodja. Vedela sem, da mu bo prišlo in dovolila sem mu, da se izlije vame. Hkrati je prišlo tudi meni, občutek olajšanja je bil fantastičen. Mojo muco je zatreslo tako kot še nikoli prej. Bila sva srečna, prepotena in prijetno utrujena. Poljubila sem ga na lice in ga povabila na pijačo. Po tem nepozabnem seksu morda celo obstaja možnost, da ga kdaj spet ponoviva. Ampak takrat na kakšnem bolj osamljenem mestu. 
 
Emanuela

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.