Pogrešaš partnerja? Kitajci imajo rešitev

Close-up portrait of a freckled girl kissing her boyfriend while they are on an outdoor date. Wheat field. People lifestyle concept.
Foto: Strelciuc Dumitru iz iStock

Skupina univerzitetnih študentov na Kitajskem je rešila težave parov, ki živijo na daljavo, in izumila napravo, ki uporabnikom omogoča, da izkusijo pristen občutek poljubljanja svojega partnerja.

Naprava za razmerja na daljavo

Po poročanju medija Global Times je izum patentiral Changzhou Vocational Institute of Mechatronic Technology v vzhodnokitajski provinci Jiangsu. Silicijeva naprava z modulom v obliki ust naj bi s pomočjo senzorjev posnemala pritisk, gibanje in temperaturo ustnic poljubljajočega.

Stroj za poljubljanje deluje tako, da se napravo poveže z mobilno aplikacijo in se jo priključi v polnilna vrata telefona. Ko pari na daljavo v aplikaciji povežejo napravo s svojim partnerjem, lahko s pomočjo modula naprave v obliki ust naložijo svoje poljubčke, ki se nato prenesejo na konec prejemnika. Naprava lahko celo prenese zvok, ki ga uporabnik izda med poljubljanjem.

Glavni izumitelj Jiang Zhongli je za časnik Global Times povedal, da je bil v razmerju na daljavo s svojim dekletom, ko se mu je porodila zamisel za napravo. »Na univerzi sem bil s svojim dekletom v razmerju na daljavo, zato sva bila v stiku le prek telefona,« je dejal Zhongli. »Od tod je prišel navdih za to napravo.« Zhongli je tudi dejal, da bi se naprava lahko uporabljala za spodbujanje monogamnih razmerij, saj lahko naenkrat poveže le enega pošiljatelja in enega prejemnika. Po poročanju South China Morning Post, je potrebno soglasje obeh strani.

Pomoč pri spoznavanju novih ljudi

Aplikacija naj bi uporabnikom pomagala tudi pri spoznavanju novih ljudi. Po poročanju CNN si lahko dva neznanca anonimno izmenjata poljubčke v funkciji kvadrat za poljubljanje v aplikaciji. Uporabniki lahko svoje poljubčke tudi naložijo v aplikacijo, da jih lahko prenesejo in doživijo tudi drugi.

Naprava za poljubljanje se trenutno prodaja na največjem kitajskem spletnem nakupovalnem mestu Taobao. Cena posameznega kompleta ustnic je približno 260 juanov (približno 35 evrov) za vsako, cena para pa približno 550 juanov (približno 75 evrov).

VIRIndependent
Prejšnji članekOcena filma: Duše otoka
Naslednji članekKomentar: KPK okarala ministra

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.