Prenova stanovanja

Mraz je končno popustil in vreme je popolno za začetek del v stanovanju. Temu primerno sem se odločila, da popolnoma prenovim svoje stanovanje, ki je že docela dotrajano.

Zamislila sem si čisto sveže stene, na njih moderne barve in čisto novo pohištvo. Nakup pohištva je bil preprost, saj sem si omare izbrala, vse ostalo pa so opravili uslužbenci. Verjetno vam je jasno, da je bilo moje stanovanje ves mesec polno neznanih moških, ki so kitali stene, jih belili, polagali parket, nameščali pohištvo itd. Že na začetku vam lahko povem, da je prenova uspela bolje, kot sem si kadarkoli zamislila. Moji prvotni načrti prenove namreč najprej niso vsebovali moških. Tako je bilo …

Prenova stanovanja prvi teden

Prenova se je začela s kitanjem in brušenjem vseh sten v stanovanju. Že zgodaj zjutraj se je na mojih vratih pojavil simpatičen moški z vso pleskarsko opremo. Precej me je presenetil, saj sem pričakovala starejšega gospoda z dolgo brado in okroglim trebuhom. Ampak saj me poznate, če pred mano stoji mlad, postaven moški, nisem zahtevna in se ne pritožujem. Vstopil je v stanovanje in začel z delom. Seveda, sem nenehno hodila okrog njega … Seveda, ne zato, da bi nadzorovala potek dela v stanovanju, ampak zato, ker so se mi cedile sline ob pogledu na njegovo lepo telo. Ko je prišel, je bil sicer oblečen v tisti značilen beli kombinezon, a na srečo je zaradi sonca in zaradi dela postajalo vse bolj vroče in kmalu je zgornji del kombinezona odvrgel. In na mojo srečo z majico brez rokavov razkril svoje lepo oblikovane roke. Ko je končal s predsobo, je nadaljeval s spalnico. Prosil me je, da mu pomagam prekriti posteljo z zaščitno folijo. Ko mi jo je podal v roke, sva se bežno dotaknila in tisti dotik je bil usoden. Spogledala sva se in takoj je odvrgel folijo na tla. Planil je name in me začel strastno poljubljati. Z mene je strgal ohlapno trenirko in me pahnil na posteljo. S svojimi močnimi rokami me je grobo božal po celem telesu, grizljal je moj vrat in ga brez obotavljanja vtaknil vame. Bil je tako velik in tako debel. Ko je s hitrimi sunki prodiral vame od zadaj, sem uživala in glasno stokala. Hotela sem, da me nabija še bolj grobo in še hitreje. Zgrabil me je za lase in res začel nabijati še močneje. Začel je stokati in biti vse bolj grob. Govoril je pokvarjene stvari, ki so me še bolj vzburile. Takoj sem začela čutiti tisti občutek, ko ti začne prihajati. Na ves glas sem se začela dreti: „Prišlo mi bo, prišlo mi bo.“ In končno sva skupaj dosegla vrhunec … Mmm, bilo je božansko in še sreča, da kitanje in barvanje sten ne trajata le en dan. Postavni mačo je k meni prihajal „obnavljati“ stene še ves teden.

Prenova stanovanja drugi teden

Postavni malar se je poslovil od mene in priznam, da sem bila kar malo žalostna. Žalostna sem bila, dokler nisem na vratih zagledala mojstra za polaganje parketa. Mmmm, ko sem že mislila, da prenova ne more postati bolj zabavna, sem se ugriznila v jezik. Kljub temu da nisem navdušena nad blondinci, me je ta popolnoma prevzel. Ob pogledu nanj se mi je takoj zdelo, da ga od nekod poznam. Vstopil je v stanovanje in začel s pripravo naprav za delo. Nenehno sva se spogledovala, saj sva očitno oba vedela, da se od nekje že poznava. Brskala sem po svojem spominu, a nikakor nisem mogla ugotoviti, od kod mi je ta moški znan. Ko pa se je lotil dela in pred tem odvrgel pulover z dolgimi rokavi, je s tem razkril roko, ki je bila od ramen do dlani popolnoma prekrita s tetovažo, ki sem jo takoj prepoznala. „Točno! To je on, moški, s katerim sem pred leti na neki zabavi doživela morje orgazmov!“ Po glavi so se mi takoj začeli pojavljati prizori, ki sem jih doživela z njim. Moja muca je bila že čisto mokra. Ob pogledu nanj sem postajala še bolj pohotna. Želela sem še enkrat doživeti raj z njim. Spomnila sem se, da je takrat občudoval mojo tetovažo, ki nagajivo sega od popka vse do moje muce. Odločila sem se, da ga spomnim na to, kdo sem. Odšla sem v kopalnico in slekla čisto vse, kar sem imela na sebi. Odšla sem k njemu v sobo in ga poklicala po imenu. Pogledal je naravnost v mojo tetovažo, se nagajivo nasmejal in izgovoril moje ime. Očitno se me še predobro spomni. Že ko je hodil proti meni, si je odpenjal hlače in svojega tiča dajal ven iz njih. Bil je tako trd in velik. Točno tak, kot se ga spomnim z zabave. Potisnil me je na kolena in takoj sem mu ga začela sesati. Z rokami me je držal za glavo in vodil nazaj in naprej. Govoril je, da hoče še in vlekla sem še hitreje in močneje. Še preden mu je prišlo, sem malo užitka želela privoščiti še sebi. Zvlekla sem ga do kavča, se usedla, on pa je pokleknil na tla in začel lizati mojo muco. Obdeloval jo je s prsti. Grobo je dražil ščegetavček. S svojo popolno tehniko me je hitro pripeljal do mnogih užitkov. In ali uganete, kaj je spet najboljše pri polaganju parketa? Da tudi to traja več dni!

Prenova stanovanja tretji in četrti teden

Vsa dela so bila več kot uspešno opravljena. Za konec sem poklicala tri prijatelje, ki so bili tako prijazni, da so mi naredili uslugo in sestavili ter namestili novo pohištvo. No, ja, v bistvu so pohištvo namestili v treh dneh. Še preostali teden in pol pa so v moje novo stanovanje hodili na „obisk“. In to kar vsi trije hkrati. Verjetno vam ni treba razlagati, da pri meni na obisku niso le pili kave.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.