Prvič…

Z dolgoletno prijateljico Petro sva se že tedne dogovarjali, da greva za vikend na morje. Poznali sva se že iz otroštva, zato sem se resnično veselila še enega “babjega” vikenda, ko bo celotna obala najina.

Plaža, glasba, koktejli in midve s svojimi norimi domislicami. Spakirala sem že v ponedeljek, z namenom, da v petek čim prej pobegneva iz Ljubljane in pustiva za sabo sivi vsakdanjik. Bolj kot sonce in morje sem potrebovala oddih od Tomaža, s katerim sva se dokončno razšla in tako sem dodala še en kamenček v predolg niz svojih neuspešnih zvez.

Ko mi je Petra povedala, da ne greva sami, sem bila sprva rahlo razočarana. Tudi slučajno nisem bila pripravljena spoznavati in zabavati novih ljudi, še posebno ne zdaj, ko sem potrebovala samo mir in dobro prijateljico. Bila je tako redkobesedna, da nisem uspela razločiti, kdo sploh je ta Katja in zakaj se nama je “uštulila” v zadnjem trenutku, skoraj tik pred odhodom. Čeprav je pot do Rovinja bila precej redkobesedna in presenetljivo kratka, smo v prvem večeru ob litru orehovca kmalu nadoknadile zamujene pogovore in nazadnje sem ugotovila, da je Katjin sarkazem pravi balzam za moje počutje. Hitro smo se spoprijateljile in po mojem enournem monologu o izkoriščevalskih moških je zagotovila, da se tudi za to najde zdravilo.

Petra je naslednji dan imela nekakšne opravke v mestu, zato sva se s Katjo kar sami odpravili na plažo. Ker nobena ni pretirana ljubiteljica slaloma med množico italijanskih turistov in borbe za tiste pol metra peščene plaže, sva se raje odpravili na sprehod iskat kaj primernejšega. Po kakšne pol ure sva odkrili idealen in na videz precej neobljuden zalivček ter se skozi grmovje zrinili v notranjost. Sonce, morje, mir, tišina … popolnoma vse, kar sem tisti trenutek potrebovala.

Katja se je ob prvi priložnosti znebila obleke in več kot očitno je bilo, da ne mara kopalk. Ko sem opazovala njeno zagorelo telo, se mi je zazdelo tako popolno, da sem obžalovala vsako izpuščeno uro aerobike. Nisem se mogla upreti, da ne bi izpod klobuka opazovala, kako se počasi maže z oljem po stegnih, zavidljivo pobriti pički, mimo trebuha, do bradavičk. Verjetno me je opazila, saj se je nenadoma obrnila k meni in prosila, če jo namažem po hrbtu. V zadregi sem se prikobacala do nje in skoraj prevrnila olje. “Kar po celi zadnji strani me daj, da me slučajno ne opeče.”

Ko sem ji masirala hrbet in noge, je potihoma vzdihovala, tako da sem bila že popolnoma zrajcana in hkrati hvaležna, da mi ne more prebrati misli. Njeno stokanje od ugodja pa je zadevo samo še poslabšalo, zato sem pohitela, da bi čim prej zaključila. “Bolj počasi,” je zapela s svojim erotičnim hripavim glasom, ko se je moja roka ustavila na njeni seksi zadnjici. Dodobra razburjena in raztresena sem pomotoma prevrnila olje, ki se je začelo cediti po obeh ritnicah in stegnih. Da bi vsaj malo omilila situacijo, sem odvečno olje pokusila popivnati z robčkom. Namesto pričakovane burne reakcije, pa je le potiho zastokala in ponovno izustila svoj “Bolj počasi.”

To je več, kot je moja vzdržnost lahko prenesla, zato sem jo začela brez sramu rajcati. Njeno stokanje me je vzpodbudilo, da sem s prsti vedno bolj raziskovala njeno pičko in jo začela drkati. V tistem trenutku mi je bilo popolnoma vseeno, kdo vse naju lahko vidi in kaj si ob tem misli.
Katja se je obrnila s trebuha na hrbet in se začela božati po svojih absurdno popolnih prsih. Bradavičke so nabreknile in moje ustnice so se instinktivno prisesale nanje in jih začele lizati. Preden sem se zavedla, sva se drgnili druga ob drugo, moje kopalke pa so obvisele nekje v grmovju. Katja me je začela počasi lizati od vratu navzdol, jaz pa sem se začela rajcati s prsti. Napele so se mi vse mišice v telesu in ko je vprašala: “A ti jo lahko poližem?” me je skoraj konec od razburjenosti. Ne da bi počakala na odgovor, se me je pohotno lotila z jezikom, s prstom pa me je vztrajno in počasi fukala. Med tem sem se rajcala po prsih, ne da bi ob tem pretirano fantazirala, saj sem bila v eni svojih najljubših fantazij. Orgazem je prišel kmalu in tako silovito, da sem skoraj minuto trzala v krču. Katja se je zadovoljno nasmehnila, mi obliznila bradavičko in rekla: “Zdaj boš pa še ti mene.”
Z jezikom sem se spravila nad njen ščegetavček, ona pa me je pri tem glasno vzpodbujala. Ko mi je roka zašla na njene popolne prsi, je zastokala: “Pofukaj me.”
Lotila sem se je tako intenzivno, da je od užitka začela kričati in takoj ji je prišlo. Po eni strani sem bila zadovoljna, po drugi pa razočarana, ker je že konec. Preostanek dneva sva se nagi sončili, kopali in božali, dokler ni bil čas za vrnitev v stanovanje.
Na Petro bi kmalu pozabila, če se mi ne bi začela opravičevati, da naju je tako dolgo pustila sami. Ko je omenila, da bo jutri verjetno morala še enkrat do tete po preostale dokumente, sva se s Katjo samo spogledali. Takoj sem vedela, da me jutri čaka še eno nepozabno doživetje.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.